«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

Непрохана гостя гірше москаля

Вчора підготував судовий позов за наклепи і сьогодні отримав непрохану гостю на порозі – Лілію Москальову із оператором Ельдаром Магомедовим.

Донька екс-мера Львова, дрібна політкиня і навколопотітична активістка Лілія Москальова розважається тролінгом журналістів, які пишуть не те, що їй подобається

Їх не запрошували і не впускали на територію, де знаходиться редакція. Але мабуть не всіх вчили, що непроханий гість гірше москаля :) 

Зайшли самовільно на територію приватного домоволодіння. Вийшов до них на поріг і нагадав, що без запрошення тут їх ніхто не чекає.

Пані Москальова погрожувала викликати міліцію, якщо я їх не пущу в приміщення, де працює редакція :)

Запропонував їй ще в СБУ написати.

От що буває, коли енергія людини не витрачається природнім шляхом, а зайнятися чимось суспільно корисним не вистачає кмітливості. Пані хочеться уваги.

Нагадав їй, що вона один суд вже програла і інший теж програє. Бо за свої слова треба відповідати.

Згадка про попередній суд викликала в неї емоцію, яка і є справжньою причиною різної брехні, яку поширює ця особа: «Я вам цього ніколи не прощу!».

А я на вас зла не тримаю. Нічого особистого, просто не люблю, коли не відповідають за свої слова, а тому за оббріхування зустрінемося в суді.

А це для тих, хто любить класику:

Пані Москальова хотіла вчепити цей папірчик біля хвіртки (цим самим могла заробити собі адмінштраф), але не вийшло – «антивандальне покриття» :)

 

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте