Вибираємо кондиціонер - огляд брендів

Практично кожен з нас хоч раз у житті стикався з вибором кондиціонера і далеко не всім під силу вибрати його самостійно. А ринок росте і росте, моделей все більше і більше, тому ризик попастися на неякісний продукт все вище. Ми склали ТОП-9 брендів, які не підведуть вас в плані якості та довговічності. Розуміючи різні можливості покупців, в список потрапили бренди різних цінових категорій.

Більш детальну інформацію про описані далі бренди ви можете отримати тут.

Daikin

Один з кращих світових виробників систем кондиціонування, час існування якого близько 90 років. Продукція цього бренду є певним еталоном для інших і безліч конкурентів намагаються бути схожими, переймаючи їх розробки. Daikin не довіряє виробництво внутрішніх елементів іншим корпораціям, тому всі деталі зроблені ними ж. Неповторний дизайн кондиціонерів Daikin не сплутати ні з яким іншим, особливо що стосується дизайнерських серій. На рахунку компанії багато інноваційних розробок, якими зараз користуються всі інші виробники систем кондиціонування.

Mitsubishi Electric

Ця компанія розділяє призове місце в рейтингу кращих світових виробників. А все завдяки якості, надійності і довговічності кондиціонерів цього бренду. Продукція має досить високу вартість, але вона цілком заслужена і покупці підтверджують це. До речі, саме Mitsubishi Electric розробила перший в світі тепловий насос.

Panasonic

Компанія представляє енергоефективні та високопродуктивні системи кондиціонування різного діапазону цін. Компанія постійно розвивається і працює над розширенням функціоналу, поліпшенням якості комплектуючих і виходить це у них досить непогано. Інноваційні повітряні фільтри, незвичайні функції - все це про кондиціонерах даного бренду. Купивши такий пристрій, ви будете впевнені в його ефективності, надійності і довговічності.

Toshiba

Спліт-системи японського виробника, які за ціною значно нижчою, ніж попередні, проте бренд може похвалитися великою кількістю інноваційних технологій. Наприклад, саме Toshiba випустив першу в світі спліт-систему, винайшов інверторну технологію тощо.

Fujitsu

Японський виробник Fujitsu випускає моделі побутових і промислових кондиціонерів з безліччю інноваційних рішень. Інженери компанії постаралися на славу: моделі кондиціонерів оснащені різними датчиками, захистами і іншими корисними елементами.

Cooper&Hunter

Кондиціонери даного бренду відносяться до середнього цінового сегменту і доводять, що не завжди китайська продукція означає сумнівну якість. Ці кондиціонери хоч і коштують значно менше, але якістю залишаються на висоті, тому в співвідношенні «ціна-якість» кондиціонери цього бренду, мабуть, кращі.

Neoclima

Ще один бренд, який виробляє кондиціонери середнього цінового сегмента, але за якістю комплектуючих він трохи поступається попередньому. Проте, надійність цього виробника залишається на належному рівні.

Ballu

Китайські кондиціонери Ballu мають стильний зовнішній вигляд, який виділяє їх від моделей інших виробників. Мінімальний набір функцій, зручність у використанні та все це за невеликою ціною.

Gree

Спліт-системи Gree створені для тих, хто не готовий переплачувати за зайвий функціонал. Хоча можна зустріти і багатофункціональні моделі за більш високу ціну. В арсеналі можна зустріти навіть дизайнерські моделі різних колірних виконань.

Вибір завжди за вами

Вибираючи виробника кондиціонера, перш за все потрібно визначитися з бюджетом, який ви готові виділити на нього. Уже виходячи з цього можна підбирати конкретну модель. У будь-якому випадку краще всього звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців, які допоможуть вам з вибором.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте