Купити вхідні бронедвері найвищого класу якості в Україні

Джерело
dveri.com.ua

Двері в будинку або офісі – ключовий компонент безпеки та комфорту. Правильно підібрані та встановлені, вони можуть стати надійним захистом для вас, вашої родини та бізнесу.

Перейдемо відразу до головного, а саме до вхідних бронедверей від компанії «Весь світ бронедверей». З якістю і регаліями продукції від даної фірми не зрівняється жоден виробник дверей в Україні. Двері, вироблені компанією, неодноразово були визнані кращим товаром на території країни.

Компанія з самого початку своєї діяльності була орієнтована на виробництво дверей, які не зміг би зламати жоден злодій. Цей статус фірмі вдається утримувати вже більше 9 років поспіль.

Двері BODYGUARD від «Весь світ броєндверей» відповідаю високим стандартної якості системи ISO 9001. Компанія є єдиною на території України, яка може дозволити собі давати гарантію на злом.

Бронедвері під ключ

Продукція має високі класи зламостійкості (4,5 і 6) та виготовляється під замовлення. У пакет послуг входить також доставка й установка дверей. По суті, це виготовлення бронедвері «під ключ», що забезпечує їй максимальну надійність, зламостійкість і довговічність.

Один із секретів високої якості продукції полягає в наступному. Компанія постійно відстежує випадки злому дверей і замків в країні. Отриману інформацію використовують на київському заводі «Вулкан» під час внутрішніх випробувань дверей.

Якщо якийсь із способів злому виявляється дієвим, двері відправляють на доопрацювання і вдосконалення.

І так до тих пір, поки продукція не стане стійкою до будь-яких засобів та інструментів злому. І тільки після успішно пройденого випробування двері потрапляють до лінійки моделей, що пропонується клієнтам.

Ключовий принцип, на якому базується виробництво дверей компанії, полягає в наступному: для того, щоб виготовити двері, які неможливо зламати, необхідно вивчити всі існуючі способи злому.

Тому інформаційна база компанії постійно росте і поповнюється, а кінцевий продукт поліпшується і вдосконалюється. Таким чином, «Весь світ бронедверей» виробляє двері, які хоче купити для свого будинку або офісу кожна людина.

BODYGUARD – інновація в світі безпеки

При розробці конструкції двері BODYGUARD фахівці компанії поставили перед собою завдання поєднати в одних дверях три ключові захисні якості:

– стійкість до спроб злому із застосуванням ручних інструментів;

– стійкість до пострілів з вогнепальної зброї;

– вогнестійкість.

Методом посилення зламостійкості та куленепробиваємості була досягнута оптимальна комбінація цих якостей, у результаті чого з`явилася конструкція BODYGUARD - інновація на українському ринку бронедверей і гордість компанії.

При замовленні дверей клієнти мають можливість вибрати класи зламостойкості (від 1 до 6) і куленепробиваємості (від 1 до 4) у будь-якій бажаній комбінації.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте