Де відпочити з дитиною в Вінниці?

Багато батьків, вирушаючи у відпустку, беруть з собою дітей. Подорожуючи Україною, кожному з батьків буде цікаво, куди можна зводити свого малюка. Якщо ви прямуєте до Вінниці, то знайдете безліч цікавих місць і пам`яток. Але чи буде такий відпочинок цікавий дітям?

Де можна відпочивати з дітьми у Вінниці?

Вирушаючи в будь-яку подорож, завжди потрібно подумати про те, де можна зупинитися. Потрапляючи в Вінницю, в першу чергу необхідно знайти нічліг. Можна замовити номер у готелі або кімнату в хостелі. Але більш кращий варіант для багатьох мандрівників - орендувати квартиру. На сервісі kvartirkov.com квартири подобово можна знайти за цілком прийнятними цінами. Причому тут можна забронювати житло не тільки у Вінниці, а й у багатьох інших містах України. Після того, як питання з житлом буде вирішено, можна вирушати на відпочинок:

1. Парк атракціонів. Не так давно парк став оновлюватися. У малюка можуть викликати захват навіть звичайні гойдалки, каруселі з тваринами або колесо огляду. Атракціони розташовуються в центральному парку. Доїхати до нього можна практично на будь-якому транспорті.

2. У центральному парку знаходиться і планетарій. Малюкам тут показують зірки, планети, розповідають про таємниці Галактики. І цікаво тут буде не тільки дітям, а й дорослим.

3. Виставки тварин. Це питання необхідно промоніторити, оскільки виставки тварин в Вінниці відбуваються регулярно. Але навіть якщо виставок немає, завжди можна потрапити в зоопарк. Незважаючи на те, що місцевий зоопарк вважається наймолодшим в нашій країні, він постійно розширюється. Сьогодні тут представлено понад 400 видів тварин.

4. Ляльковий театр. Тут завжди є що запропонувати малюкам. Дітям показуються цікаві історії за мотивами відомих казок. Також можна потрапити на виставу, поставлену за творами сучасної літератури.

5. Екскурсія по кондитерській фабриці. Особливо таке проведення часу буде цікаво ласунам. Тут дітям показують, як відбувається процес виробництва цукерок і іншої смакоти. Більш того, на території кондитерської фабрики розташовується розважальний комплекс. Справжній робот відбуватиметься sms подорож для маленьких туристів і покаже багато цікавого. Тут постійно проводяться веселі конкурси, тому діткам не доведеться нудьгувати.


Як бачите, місць, де в Вінниці можна відпочити з малюком, більш ніж достатньо. Як варіант - з дітками завжди можна сходити в кіно на мультфільми або відвести малюків в ігрову кімнату.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте