«Наші гроші» Дубасу таки не по зубах: суд залишив заяву керівника «Рівнегазу» без розгляду

1 листопада, перед першим судовим засіданням громадські активісти та журналісти проводили акцію на підтримку журналіста-розслідувача під стінами суду. Один з плакатів - «Наші гроші» Дубасу не по зубах
Джерело
«Четверта влада»

«Наші гроші», схоже, таки виявилися не по зубах керівнику «Рівнегазу», депутату Рівненської обласної ради Петру Дубасу. Сьогодні суд залишив без розгляду його позовну заяву до керівника «Наших грошей» Олекси Шалайського

Про це ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ повідомила адвокат Олекси Шалайського Тетяна Голубока.

Нагадуємо, в заяві позивач вимагав вилучити інформацію стосовно його прив’язаності до засновників ТОВ «Опорядрембуд», викладену у публікації «Не-Дубасівські» фірми розпиляли 9 мільйонів на школу, вдвічі дешевшого бютівця викинули за довідку».

Також Петро Дубас хотів 20 тисяч гривень за «моральну шкоду».

Після двох судових засідань, в яких, зокрема, з`ясувалося, що Петро Дубас душевно постраждав від публікації ще до її опублікування, представник позивача двічі не прийшла, без пояснень, на судові засідання. Тож суд залишив заяву без розгляду.

ЧЕТВЕРТА ВЛАДА спробувала з`ясувати причини, з яких Петро Дубас передумав судитися з журналістом. Однак представник Петра Дубаса Лариса Титарчук зазначила, що коментувати цю справу вона не буде.

Прес-секретар «Рівнегазу» Вікторія Левчук повідомила, що цей судовий позов – це особиста справа Петра Дубаса і позов не має стосунку до діяльності підприємства, тож отримати коментар і тут не вдалося. Петро Дубас, за словами Вікторії Левчук, наразі у відпустці. Його мобільний не відповідає.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

13 лютого 2020 в 22:09
0
коментарі зі старого сайту