Голова Рівненської ОДА розповів про своє майно і доходи

Джерело
«Четверта влада»

Нещодавно призначений голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок у минулому році заробив більше 83 тисяч гривень.

Відомості із своєї декларації про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансовго характеру за 2013 рік Сергій Рибачок повідомив у відповіді на запит порталу «Четверта влада». 

Посадовець зазначив, що у минулому році отримав більше 83 тисяч гривень сукупного доходу. З них майже 58 тисяч гривень склала заробітна плата, більше 13 тисяч – дохід від викладацької діяльності, решта – інші види доходів.

Сергій Рибачок володіє невеликим житловим будинком та автомобілем BMW 520і 1997 року випуску.

Серед членів сім`ї голова ОДА вказав дружину та дочку. Їхній сукупний дохід у 2013 року становить майже 4 тисячі гривень – допомоги по безробіттю.

Також Сергій Рибачок зазначив, що ні він, ні члени його сім`ї не мають вкладів у банках, цінних паперів чи інших активів.

Відзначимо, що голова ОДА надав лише відомості із декларації, попри те, що журналісти просили її копію. Обґрунтував це посадовець тим, що там міститься інформація з обмеженим доступом.

Закон України «Про доступ до публічної інформації» передбачає, що з обмеженим доступом може бути інформація, а не документ. Якщо документ містить інформацію з обмеженим доступом, для ознайомлення надається інформація, доступ до якої необмежений.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте