Рівне прощається із Олександром Музичком (Сашком Білим) (ФОТО, ВІДЕО)

Джерело
Фото Антоніни Торбіч, ЧЕТВЕРТА ВЛАДА

Близько трьох тисяч людей проводжають в останню путь лідера «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, відомого також як Сашко Білий.

В Рівненському драмтеатрі відбулося прощання із загиблим Олександром Музичком сьогодні, 26 березня. Тут віддали останню шану померлому.

Після прощання в драмтеатрі піша хода попрямувала до Свято-Покровського кафедрального собору, де відбудеться відспівування Сашка Білого.

Поперед колони несуть хрест з портретом Музичка а також прапори «Правого сектору», «УНА-УНСО», державний пропор та Самооборони Майдану. Натовп йде з вінками і квітами. Люди скандують «Слава Україні! – Героям слава!», «Слава нації! – Смерь ворогам!», «Україна понад усе», «Герої не вмирають».

Двадцять священиків відспівували Сашка Білого: в центрі Рівного перекрили рух (ФОТО, ВІДЕО)

На місці події працює чимало журналістів іноземних ЗМІ, зокрема «CNN». Після відспівування в соборі Сашка Білого поховають на Молодіжному кладовищі. 

Побратим Музичка Сергій Пандрак переконаний, що його навмисне вбили працівники міліції. 

Протягом майже всієї ходи ллє густий дощ, але це не стримує натовп.

Подробиці, а також фото та відео із поховання дивіться згодом.

Друг Сашка Білого Сергій Пандрак розповів на похороні про подробиці вбивства (ВІДЕО)

Батьки попрощалися з Сашком Музичком: відео без коментарів

Нагадаємо, що керівник «Правого сектору» Західної України Олександр Музичко загинув вчора під час спецоперації із затримання. У «Правому секторі» заперечують, що Сашко Білий застрелив себе сам. Саме таку версію висуває МВС. Згодом в мережі з`явилося відео із камер спостереження кафе, де загинув Сашко Білий.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте