Заборгованостей по зарплаті нема, газ і вода – є, Устя і Басів Кут не можуть бути чистими, – мер Рівного прозвітував за 2014 рік

Під фотосупровід мер Хомко розповів, про те яким був для Рівного 2014 . Цифри, показники, враження
Джерело
Фото з архіву

29 грудня мер Рівного Володимир Хомко прозвітувався перед рівнянами про виконану протягом 2014 року роботу. Вцілому, зі слів мера, рік завершився непогано. З огляду на те, як він починався: заборгованостей по зарплаті нема, газ – є, вода – є, з електроенергією питання вирішується, каже Володимир Хомко.

Поміж цифр та показників Володимир Хомко зачепив проблему озера Басів Кут та річки Устя, відомої забрудненістю. Зі слів керманича, водойму він пам`ятає ще чистою. Проте зараз такою вона бути не може:

– Як вона може бути чистою, коли в неї в туалет ходять 30-40 тисяч мешканців?

Коли будуть збудовані каналізації – проблема вирішиться, вважає мер.

Кілька разів пан Хомко наголошував на падінні гривні по відношенню до долара, що, з його слів, стирає досягнення, такі як зростання міського бюджету вдвічі.

Заспокоїв мер пенсіонерів, що переймались введенням «Єдиного квитка». Нещодавно у місті проти такої інновації навіть проходила «хресна хода». Отож пільговики просто пред`являтимуть посвідчення, як і раніше.

У новому році буде призначено нового начальника Управління житлово-комунальним господарством. Посаду, зі слів мера, займе людина з комунальної сфери. Також керманич розповів про звільнення його заступника Андрія Філіна:

– Це його особистий вибір, не пов`язаний ні з чим, – каже пан Хомко. – Він буде займатися іншою діяльністю.

Підсумовуючи, міський голова наголосив, що з огляду на те, як починався рік, формувався бюджет та великою кількістю можливих ризиків, рік завершився непогано:

– Впринципі вода є, газ є, електроенергія, я надіюсь, в найближчий час в обленерго ми вживаєм, щою не відключали, сміття вивозиться, зарплату виплатили: спать не давала, нам не хватало 14 мільйонів виплатити бюджетникам зарплати.

Володимир Хомко повідомив і про розмір своєї премії – 3,5 тисячі гривень. Детально звіт мера про досягнення 2014 року читайте згодом.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте