«Ми розвалим Ріверсайд, а потім цю землю продамо з аукціона», – мер Рівного (ВІДЕО)

Джерело
«Четверта влада»

За земельну ділянку, біля річки Усті, де зведено житловий комплекс Ріверсайд дають 4,5 мільйонів, каже Ігор Мічуда

Сьогодні 29 грудня Володимир Хомко звітувався про результати роботи у 2014 році. Тему скандального «Ріверсайду» порушив голова асоціації будівельників Ігор Мічуда, на що мер відповів, що розвалить «Ріверсайд». Коли і як, наразі, невідомо, але робитиме це зі слів Хомка, виконавча служба.

Голова асоціації будівельників Ігор Мічуда порушив тему «Ріверсайду», коли мер Рівного Володимир Хомко закінчив доповідь про 2014 рік.

Керманич повідомив, що наразі порушено чотири кримінальних справи. В той час, як пан Мічуда натякав, що будівля «Ріверсайду» виросла на 7 поверхів під носом у влади, пан Хомко наголошував, що дозволів на будівництво місто не видавало.

Житловий комплекс «Ріверсайд» було незаконно побудовано у Рівному на Кіквідзе 66. Зараз вулиця перейменована у Небесної сотні.

– Я за те, щоб цей «Ріверсайд» перший в Україні знести, – каже Ігор Мічуда. – І у вас лежить, я не знаю чи громадськість в курсі, пропозиція викупити цю земельну ділянку і вже сьогодні влити в місто чотири з половиною мільйони гривень.

– Я хотів підвести до того, чи готова влада в цей тяжкий момент забрати ці гроші і пеньками вигнати ці «Ріверсайди» і «Набережні квартали» раз і назавжди?

– Ми розвалим «Ріверсайд», а потім цю землю продамо з аукціона, – відповідає Володимир Хомко. – Я не знаю коли. На жаль, ви знаєте, що, валить не я з вами буду, а буде валить виконавча служба.

Детально на відео:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте