Як рівняни втрачають десятки мільйонів через роздачу найдорожчої землі силовикам: розслідування

Авторський нагляд за будівництвом житла на землі, яку дали прокурорам у 2007 році, мала здійснювати фірма, засновником якої був тодішній секретар міської ради Юрій Торгун, член пропрезидентської фракції «Наша Україна». А ниточки від фірми, яка користується цією землею тепер, ведуть до тодішнього зятя президента Віктора Ющенка Олексія Хахльова, через його брата і колегу по бізнесу Юрія Міркова.

Громади українських міст втрачають сотні мільйонів гривень. Через дірку в законодавстві вони за безцінь віддають ласі шматки землі приватним компаніям, що працюють «під прикриттям» державних структур. Хто організовує дерибан і як це робиться, з’ясовували журналісти «Слідства.Інфо» у Рівному.


«Публікація створена за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD) за посередництва Інтерньюз-Нетворк».

Уряд Канади не відповідає за зміст публікації і може не поділяти точки зору висловлені в публікації.

«Program undertaken with the financial support of the Government of Canada provided through the Department of Foreign Affairs, Trade and Development (DFATD)»

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте