Головний архітектор Рівного після нападу – у реанімації: мер пов'язує це з його роботою

У селі Зоря, де проживає Сергій Семенець, його вчора знайшли біля автомобіля
Джерело
Фото з архіву «Четвертої влади»

Опівночі у селі Зоря Рівненського району невідомі напали на начальника управління містобудування та архітектури Сергія Семенця. Непритомним, з тяжкою черепно-мозковою травмою його доставили у відділення реанімації нейрохірургії центральної міської лікарні Рівного. Обставини нападу ще не відомі, оскільки він не приходив до свідомості.

Про це журналістці «Четвертої влади» повідомили у прес-службі ГУНП у Рівненській області.

Мер Рівного Володимир Хомко розповів для «Радіо Трек» , що у справі про напад на головного архітектора Рівного є два підозрюваних.

На його думку,  напад на Сергія Семенця пов'язаний виключно з професійною діяльністю чиновника.

Як повідомили нам у прес-службі поліції, про напад на Семенця повідомив 29-річний чоловік, який сказав, що невідома особа нанесла тілесні ушкодження його батькові.

Потерпілого у непритомному стані знайшли біля авто «Daewoo Lanos» біля п’ятиповерхового будинку, де він проживає. Наразі Семенець перебуває в реанімації нейрохірургічного відділення Рівненської центральної міської лікарні.

Його прооперували. Стан медики оцінюють як тяжкий.

Обставини нанесених тілесних ушкоджень наразі невідомі, адже Сергій Семенець не приходив до свідомості.  Тяжкість тілесних ушкоджень встановлять після проходження курсу лікування.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте