Рівненські патрульні присягнули на вірність українському народові

Рівненські патрульні на Майдані Незалежності у Рівному
Джерело
Усі фото з присяги Олександра Харвата

Сьогодні, 19 квітня, на головному майдані Рівного 193 нових патрульних урочисто присягнули служити українському народові. На своє перше патрулювання увечері вийдуть 20 екіпажів. Очолив підрозділ боєць полку «Азов» рядовий поліції Сергій Мерчук.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Рівненській області.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Патрульна поліція тепер у Рівному: фоторепортаж

У заходах взяли участь голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, начальник Департаменту патрульної поліції, керівництво ГУНП Рівненщини та перші особи міста й області.

Як це було дивіться у фотогалереях: Як рівненські патрульні складали присягу. Частина 1. Нова Рівненська патрульна поліція в обличчях і емоціях. Частина 2

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе. Фото Олександра Харвата

– Сьогодні для вас настав той день, коли ви повинні стати залізобетонною стіною для захисту нашого народу, – звернулася до патрульних поліцейських Рівного голова Нацполіції Хатія Деканоідзе. – Я хочу, щоб ви служили чесно, справедливо і професійно.

Рівне стало 22-м містом, де в строю нова поліція. Серед поліцейських, які патрулюватимуть вулиці обласного центру, 81% мають вищу освіту, 22 офіцери — учасники антитерористичної операції, двоє із яких нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня та орденом Данила Галицького, а кожен сьомий – представниця прекрасної статі.

Підтримати поліцейських на майдан Незалежності прийшли сотні жителів Рівного. Усі вони сподіваються на те, що нові патрульні Рівного поважатимуть і охоронятимуть їхні права і свободи, з гідністю нестимуть високе звання поліцейського та сумлінно виконуватимуть свої службові обов’язки. Адже у цьому вони сьогодні урочисто присягнули.

Патрульні поліцейські вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної сотні та бійців АТО, які загинули за Україну, та поклали квіти до меморіальної дошки

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте