10 найочікуваніших книг цього року

Джерело
amazon.com

Чи не щодня виходять нові книги, і багато з них проходять повз нас. Але є і такі твори, яких читачі чекають з нетерпінням. AdMe.ru підготував список найбільш очікуваних книг, автори яких давно нам відомі й улюблені.

Джородж Р.Р. Мартін. Пісня льоду і полум`я. Вітри зими.

Березень цього року - дата можливого виходу шостої і передостанньої книги циклу «Пісня льоду і полум`я». Мартін пообіцяв, що всі головні герої попередніх книг з`являться в «Вітрах», ніхто не буде залишений за їх межами.

Ден Браун. Походження.

Вересень 2017 року порадує нас новою історією про професора Роберта Ленгдона. Нова книга отримала назву «Походження», і в ній професору знову доведеться зіткнутися з небезпеками, шифрами, таємницями, відповісти на питання релігії, науки і мистецтва.

Вероніка Рот. Зарізати Марка.

Новий роман автора серії книг «Дивергент» розповідає про Акоса і його брата, яких викрали і доставили на іншу планету, де панують жорстокість і диктатура. Молодим людям доведеться дуже постаратися, щоб вижити. Можна почитати вже в січні.

Френсіс Скотт Фіцджеральд. I’d Die for You.

У квітні привіт з минулого передасть автор відомих романів «Ніч ніжна» і «Великий Гетсбі». У книзі зібрані раніше не опубліковані історії, так як вони разюче відрізнялися від звичних уявлень про світ і життя в цілому. А сам автор не хотів, щоб його праці були піддані змінам і цензурі.

Фредерік Бегбедер. Сповідь сина століття. 

Ближче до осені нас чекає нова книга Фредеріка Бегбедера, в якій він запрошує нас приєднатися до бесіди зі знаменитими письменниками і видатними мислителями нашого часу. Серед них Еко, Паланік, Мілле, Франсуаза Саган, Мішель Уельбек і навіть Френсіс Скотт Фіцджеральд.

Джуліан Феллоуз. Белгравія.

Навесні вийде нова історична сага лорда Джуліана Феллоуза, сценариста «Абатства Даунтон». Події розгортаються в ХIХ столітті, напередодні битви під Ватерлоо. Це історія про таємницю, яка захована в районі Лондона з одним з найпрестижніших поштових індексів в світі.

Деніел Кіз. Дотик.

У лютому чекаємо виходу книги від автора оповідання «Квіти для Елджернона». Наслідки промислової катастрофи і щемлива історія про трагедію людини, яка захворіла на променеву хворобу, в реалістичному романі з елементами наукової фантастики.

Янн Мартел. Високі гори Португалії.

Від творця бестселера «Життя Пі». У своїй новій книзі автор представляє нам масштабну історію кількох поколінь, що відбувається на різних континентах. Це казка про смуток і віру, розказана за допомогою трьох дуже різних історій.

Пола Хокінс. У тихому болоті.

Новий детектив від творця «Дівчини в поїзді». Загибель матері і дівчинки-підлітка в маленькому місті пов`язана з таємницею, яку довго приховували і яку необхідно розкрити.

Давид Лагеркранц. Міленіум.

П`ята книга із серії «Міленіум», продовження «Дівчини з татуюванням дракона», буде опублікована у вересні 2017 року. Автор трилогії Стіг Ларссон помер в 2004 році, не встигнувши завершити четверту книгу, і її дописав Лагеркранц. Назву нової книги автор приховує, але обіцяє, що сюжет буде ще цікавішим, ніж в його попередньому романі.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте