В ДТП загинув син власника рівненського Льонокомбінату

В ДТП загинув Дмитро Червонюк, син власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка
Джерело
Фото з «Радіо Трек»

Син депутатки Хмельницької обласної ради VI скликання, президента Асоціації приватних підприємців «Едельвейс» Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка Дмитро Червонюк загинув у ДТП.

Як стало відомо Незалежному громадському порталу, трагедія сталася сьогодні близько 5-ї години дня на житомирській трасі.

Дмитро їхав на мотоциклі з Києва до Хмельницького. За попередньою інформацією, відбулося зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого хлопець загинув.

Як розповіла «Четвертій владі» керівниця медіагрупи Рівненського льонокомбінату (ТМ Goldi) Світлана Герасимчук, Дмитро Червонюк навчався у Ройтлінгенському університеті (Німеччина).

Паралельно працював на батьківському підприємстві. Придумав проект із виготовлення джинсів на Льонокомбінаті. Проходив стажування на Hugo Boss саме за напрямком виготовлення джинсів. 

– В Україну приїхав на кілька днів, бо розробляли інженерний проект із розміщення обладнання для обробки джинсів, – ділиться Світлана Герасимчук. – Планував осісти у Рівному, підшукав уже житло, горів цим проектом, дуже був захоплений. Адже це мали бути перші вітчизняні джинси, український бренд...

Нагадаємо, що протягом 2013-2015 років Дмитро Червонюк був фігурантом резонансної судової справи.

У 2013 році, керуючи автомобілем «Toyota» у центрі Хмельницького, він не впорався з керуванням та наїхав на пішохода, 26-річного місцевого жителя. Останній в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Дмитра Червонюка спочатку засудили на чотири роки позбавлення волі із відтермінуванням покарання на один рік. Пізніше Апеляційний суд Хмельницької області Червонюка амністував.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте