Головні фігуранти справи «бурштинової мафії» Боровик та Топольський вийшли під заставу

З-під варти вийшов екс-очільник Сарненської прокуратури Вадим Топольський та екс-заступник прокурора Рівненської обласної прокуратури Андрій Боровик
Джерело
«Четверта влада» та ICTV

Сьогодні, 13-го червня, затриманий за підозрою у скоєнні ряду злочинів екс-заступник прокурора Рівненської обласної прокуратури Андрій Боровик вийшов під заставу у мільйон гривень.

Ще один фігурант гучної «бурштинової справи» екс-очільник Сарненської прокуратури Вадим Топольский вийшов під заставу у 688 тисяч гривень.

За нашими підрахунками Андрій Боровик пробув під вартою, як мінімум, 341 добу, Вадим Топольский - 272 доби.

Інформацію про те, що Андрій Боровик вийшов з під варти «Четвертій владі» підтвердив адвокат обвинувачуваного Володимир Гнатущенко.

- Андрій Боровик вже вийшов. Сьогодні зранку його випустили, - каже захисник Боровика Володимир Гнатущенко у телефонному коментарі «Четвертій владі».

За інформацією захисника, Андрій Боровик відтепер перебувати за місцем проживання, тобто у Рівному. Розповісти про те, хто саме вніс заставу Володимир Гнатущенко відмовився. «Я такі питання телефоном не обговорюю»,  - сказав Гнатущенко.

Інший фігурант «бурштинової справи» екс-очільник Сарненської прокуратури Вадим Топольський також вийшов під заставу, щоправда меншу 688 тисяч гривень. Інформацію про це підтверила його дружина.

Нагадуємо, досі Андрій Боровик та Вадим Топольський перебували під вартою без права внесення застави. Напередодні Дарницький суд міста Києва продовжив їм термін тримання під вартою, втім, на відміну від попередніх рішень судів, встановив розміри застав: 1 мільйон гривень - Андрію Боровику та 688 тисяч гривень - Вадиму Топольському.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте