Депутатка Рівнеради хоче зайняти частину тротуару в центрі міста

Тротуар у центрі Рівного на Проспекті Миру 9 значно повужчав через реконструкцію. Рівняни намагаються з`ясувати чи ці роботи законні
Джерело
Фото Назарія Поліщука

«Ось як забрали рівно половину наявного тротуару в центральній частині міста.» Так підписав своє фото депутат Рівнеради Назарій Поліщук і поширив його на своїй фейсбук-сторінці. В дописі йдеться про те що власники приміщення на Проспекті Миру, 9 затіяли мегаконструкцію під комерцію.

Рівненська журналістка Інна Білецька пише у коментарях до допису, що приміщення належить депутатці Рівнеради Тетяні Чубай. Також розповідає, що вона надсилала запит в міське управління містобудування та архітектури, і там повідомили, що звернень на отримання паспорту опорядження фасаду до них не надходило.

«Четверта влада» спробувала сконтактувати з Тетяною Чубай або її чоловіком, також депутатом Рівнеради Олександром Чубаєм. Зрештою на зв`язок вийшов Олександр Чубай. Депутат запевняє, що все законно.

- Тетяна придбала це адміністративно-торгове приміщення, вже на момент придбання це не було житлове приміщення, - каже депутат. - Зараз триває перевірка цих робіт за заявою скаржника. Як будуть її результати, тоді можна буде говорити предметніше.

На питання журналістки чи подавали якісь документи на отримання дозволу для таких опоряджувальних робіт, Олександр Чубай відповів що документи робили ще попередні власники. Більше інформації поки що надати не захотів.

Як розповів для charivne.info начальник міської ДАБІ Віталій Самчук, наразі триває перевірка цих робіт, дозвільних документів на проведення тут реконструкції немає. 

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте