Рівнянам не подобається зрубана «жива» новорічна ялинка у центрі міста

Що пропонують натомість

Співзасновниця громадської ініціативи «Сад історій» Оксана Майборода пропонує замість зрубаної ялинки використовувати для прикрашання існуючі
Джерело
«Четверта влада»

Вже майже півтори сотні рівнян підписалися під петицією до міської влади, за якою вимагають припинити встановлювати до новорічних свят у центрі міста  зрубану ялинку. Натомість пропонують використовувати існуючі ялинки в центрі Рівного або посадити окремо нове дерево.

«Кожного року на купівлю, транспортування, монтаж та демонтаж новорічної ялинки витрачаються десятки тисяч гривень. Кожного року в Рівному комунальники прикрашають зрубані дерева, які далі після свята йдуть на утилізацію.

Наприклад, облаштування ялинки цього року за офіційною інформацією управління житлово-комунального господарства - 80 тисяч гривень. За ці кошти можна було б посадити 30-40 якісних саджанців і зокрема Новорічну ялинку», – йдеться у петиції.

Сьогодні співзасновниця громадської ініціативи «Сад історій» Оксана Майборода, під час вуличної акції, розповіла чим можна замінити зрубану головну ялинку міста:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте