У Рівному Беркут обстріляв депутата облради

Депутат облради Віктор Кривун потрапив під шквал гумових куль від Беркуту

Депутат Рівненської облради Віктор Кривун постраждав від куль Беркуту, коли прикривав собою одного з міліціонерів, виводячи його з-під бази Беркуту. Беркутівці стріляли з вікон будівлі.

В той час, як стався обстріл, беркутівці, грифонівці, міліціонери патрульної служби ще перебували на території бази Беркуту у Рівному, під стіни якої прийшли протестувальники. Двоє міліціонерів погодилися залишити територію на вимогу мітингувальників.

– Я його завіз, щоб не вбили, повіз у відділ внутрішніх справ, – розповідає Віктор Кривун. – Там вийшов майор, то хоч би подякував, що живого й неушкодженого привезли.

Віктор Кривун з журналістами спілкуватися не захотів. Його колеги розповідають, що пластиковими кулями Беркут поцілив депутату під око, кілька таких куль вийняли з куртки депутата. Медичну допомогу Віктору Кривуну надали медики, які чергували на швидкій поручз з базою Беркуту.

Нагадуємо, зрештою кілька десятків міліціонерів, на вимогу протестувальників, залишили базу Беркуту, здавши щити і пройшовши через живий коридор.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте