Як боротися із сепаратистами, про виборних прокурорів та суддів і про щастя олігархів

Богомолець у Рівному про рецепти лікування країни (ФОТО, ВІДЕО)

На Майдані Ольга Богомолець приділила чимало часу відповідям на запитання рівнян, хоча самих рівнян було менше ніж на концерті-виступі організованому Петром Порошенком

Про щастя олігархів, чому чоловіки п᾽ють, як зробити різкий скачок країни розповідала Ольга Богомолець у Рівному 17 травня. Спочатку на прес-конференції, потім на зустрічі з підприємцями і, зрештою на Майдані.

Дехто називає її пропозиції реформ рожевими мріями, але якщо вірити біографіям видатних вчених, політиків та бізнесменів – все починається з мрії. Головне потім мрії перетворювати на конкретні кроки. Кандидатка в президенти каже, що над цим працює її команда експертів у різних галузях і закликає всіх бажаючих аналізувати свою програму і вносити пропозиції.

БІЛЬШЕ ФОТО ІЗ ЗУСТРІЧІ ОЛЬГИ БОГОМОЛЕЦЬ У ФОТОГАЛЕРЕЇ: Хто зустрічався з Ольгою Богомолець у Рівному (31 фото)

Охорона перевіряє стільці і воду

– Чому вони всі запізнюються, – колега журналістка іншій журналістці.

Така реакція на 25 хвилинне запізнення кандидата в президенти України Ольги Богомолець на прес-конференцію. Зазвичай для політиків такі запізнення типові. Віктор Ющенко, будучи президентом взагалі дозволяв собі запізнюватись на дві години…

Головред іншого видання почав вже голосно обурюватися, що мовляв «журналісти чемні і терплячі і всі мовчать, що за неповага до журналістів, у місті скільки подій сьогодні...».

Прес-секретар погодилась і попросила вибачення. Хтось каже, що на вулиці пані Ольгу затримали рівняни, які, вочевидь так прагли спілкування, що не могли дочекатися до шостої вечора.

Ольга Богомолець перепрошує за запізнення і без будь-якого вступу пропонує відразу задавати запитання. Крім журналістів, також задають масу питань волонтери та прихильники Ольги Богомолець.

З прес-конференції, як і пізніше із зустрічі з підприємцями, волонтер штабу Богомолець робив стрім – бажаючі могли дивитися прес-конференцію онлайн.

Прес-конференція онлайн

Ольга Богомолець розповіла про те, як саме слід боротися із сепаратистами та терористами без армії:

Хто очолює економічний блок команди Богомолець і чому 22 травня вона пікетуватиме Національний банк:

Також кандидатка розповіла про пріоритети в реформуванні економіки. Кому податки зменшуватимуть, а кому збільшуватимуть. А реформа агропромислового комплексу може вже за два роки дати результати – збільшення експорту сільгосппродукції.

Також Ольга Богомолець каже, що домагатиметься тотальної інтернетизації та комп'ютеризації країни, щоб «Диванна дивізія» мала можливість не встаючи з дивану голосувати через інтернет за довіру і недовіру до чиновників. А комп'ютерній грамоті людей кому «за..» мали б навчали студенти в другу зміну у школах за прототипом радянського лікбезу. Це один з кроків до того, щоб Українська держава стала сервісом для громадян, а не «державою-бандитом»:

Коли запитали кого Ольга Богомолець бачить прем’єр-міністром, вона назвала лише характеристики, уникнувши конкретних прізвищ:

Також кандидатка в президенти розповіла, що вестиме в парламент нову політичну силу:

На запитання, а може все ж об’єднатися і провести вибори в один тур (теза, яку активно просуває в маси команда кандидата в президенти Петра Порошенка – ред.) Ольга Богомолець віджартувалася – безперечно, я з вами згідна – хай всі кандидати знімуться на мою користь і ми переможемо в першому турі – аплодисменти волонтерів та прихильників.

А далі пані Богомолець відповіла на запитання що робити з олігархами, щоб вони повірили в своє щастя:

Кандидатка в президенти йде на програму на «Радіо-трек» і за годину повертається для «Круглого столу з підприємцями».

Підприємці і не підприємці запитували часто про те ж, що і всі інші громадяни та журналісти - про сепаратистів, про пенсіонерів, про корупцію

Захід модерує голова Асоціації працівників будівельної галузі області, голова ради голів ОСББ Рівного, депутат міськради Рівного у 2006-2010 роках Ігор Мічуда.

Однак «круглий стіл» переважно складався із запитань до Ольги Богомолець, близько половини з яких не стосувалася бізнесу і половину з яких задавали не бізнесмени. Були голови ОСББ, колишні і нинішні приватні підприємці, представники громадських рад.

Зокрема, питають про корупцію. Кандидатка каже, що орієнтуватиметься на грузинську модель боротьби з корупцією, а також пропонує американський спосіб обирання і скидання прокурорів, суддів, поліцейських місцевими громадами:

І, зрештою, Ольга Богомолець вважає, що жінки в якомусь сенсі сильніші, бо в них є за що боротися – за дітей. А ось чоловіки мають інший сенс життя – чому чоловіки п’ють:

Після зустрічі кандидатка в президенти зустрілася з рівнянами на Майдані. Для цього підійшла вже існуюча сцена рівненського Євромайдану. Однією з особливостей, на відміну від інших політиків, було те, що пані Богомолець відповідала на багато запитань, в тому числі озвучуваних, а не лише на записки. А питання були, власне схожими з тими, що запитували журналісти, волонтери та підприємці.

Привід для запізнень дають деякі настирливі громадяни, які після кожного заходу хочуть ще особисто поспілкуватися з кандидатом і розказати про всі свої біди і проблеми, ніби за сотнями зустрічей можливо це все запам’ятати і вирішити…

БІЛЬШЕ ФОТО ІЗ ЗУСТРІЧІ ОЛЬГИ БОГОМОЛЕЦЬ У ФОТОГАЛЕРЕЇ.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте