Офіційної заяви на звільнення від тренера «Волині» чекають завтра

Анатолій Дем’яненко
Джерело
Фото із офіційного сайту ФК «Волинь»

Тернер футбольної команди «Волинь» Анатолій Дем’яненко ще офіційно не написав заяви на звільнення, однак її очікують вже найближчими днями. Про це порталу ЧЕТВЕРТА ВЛАДА повідомив прес-секретар клубу Юрій Конкевич.

Станом на 11 годину 24 квітня прес-секретар повідомив порталу таку інформацію:

– З точки зору юридичної Дем’яненко ще працює, з точки зору практичної – не працює. Фактично, заяву можна очікувати завтра в обід. Контакту із ним зараз нема.

Що ж саме стало причиною звільнення із роботи головного тренера Волині? Говорити на цю тему прес-секретар відмовився.

Очевидно така мовчанка ще раз підкреслює складну ситуацію у клубі. Адже останнім часом навколо клубу не стихають чутки про невиплату зарплати, складні умови роботи тренерського складу, складні умови тренувань та переїзду самої команди.

Сам Анатолій Дем’яненко наголошував, що футболісти вже кілька місяців не отримують зарплати  та їздять на ігри потягами.

Ситуацією, що склалась у клубі, стурбовані і шанувальники спорту, тож на скриньку порталу надійшов анонімний лист від шанувальників клубу про складну ситуацію у ФК «Волинь».

Зокрема, у листі вказують на деякі факти у реформуванні клубу новими власниками (цитати): «Найближчий резерв команди Прем´єр-ліги, який готується в «дублі», теж не обійшла «реформа».

Насамперед, звільнили і видворили на вулицю своїх місцевих вихованців, на яких Столяр витратив не один рік фінансування. Вони, випускники 1992-1996 років, всі виявилися не потрібними в системі клубу. А на їх місце були набрані за гроші, ще раз підкреслюю, за гроші, іногородні хлопців».

«Нові керівники клубу поставили Дем´яненко якісь невизначені умови роботи. Вони мутять воду. Не виплачують заробітної плати гравцям, тренерському складу і не дають працювати з командою так, як треба.

Ярощук загруз у боргах, заплутався в грошах, трансферах, в інших питаннях і хоче замість Дем´яненко поставити Пісковца. Мало того, Пісковець з Максим´юком відверто в місті заявляють, що вони будуть працювати з першою командою.

Сьогодні і футбольні поля стали іншої якості, за ними просто не дивляться. І це в клубі, який мав дуже серйозний річний бюджет».

ЧЕТВЕРТА ВЛАДА спробувала з’ясувати причини такого становища клубу. Через прес-секретаря клубу ми звернулись до Анатолія Дем’яненка, однак відповіді на поставлені запитання не отримали – за кілька днів з’ясувалось, що тренер залишає посаду.

Сконтактувати із президентом клубу  Василем Столяром теж не вдалося. Його секретар повідомила, що передала наше прохання про розмову. Відповіді ми поки не отримали.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте