Активістка луцького Євромайдану про кримінал за пошкодження портретів Януковича: «Це просто абсурд!»

Майя Москвич
Джерело
Фото Павла Березюка із соцмережі «Facebook»

Активістка луцького Євромайдану і голова ВМГО «Національний альянс» Майя Москвич вважає, що криміналльна справа за пошкодження портретів Януковича це «сталінізм».

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook».

«Вчора, за 15 хвилин до омріяного відправлення на Київ, мені вручили повідомлення про відкриття кримінального провадження... Кримінальна справа за пошкодження портрета Януковича... !!! Це просто абсурд!.. Мою справу сміливо можна буде підшити в якісь архіви на тему «найбезглуздіші обвинувачення репресивної машини Партії Регіонів»... Це якийсь Сталінізм! 1937 рік!» – написала дівчина.

«Висновок один: ми на вірному шляху! Януковича і команду треба гнати від влади! Скоріш за все кримінальні провадження будуть відкриті на більшість активістів майданів, щоб паралізувати роботу на місцях. Зараз все залежить від Києва і людей котрі там стоять! Ми маємо перемогти! Іншого шляху немає! А коли ми переможемо – треба обов'язково буде подбати про кожного, чия рука торкалась репресій!» – пише активістка. 

«Єдине що шкода, що я зараз не в Києві...» – додала Майя Москвич. 

Також вона повідомила, що у понеділок о 9.00 буде засідання суду, який вирішуватиме питання щодо застосування до дівчини запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. 

Нагадаємо, що окрім Майї Москвич у справі фігурує ще 5 активістів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

18 липня 2020 в 00:58
0
коментарі