«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user Polishchuk
член Громадської ради при МОЗУ

Не треба віджиматись і ганьбитись на весь світ: про флешмоби рівненських політиків

Ілюстраційне фото з galinfo.com.ua

Ніколи не любив усі ці флешмоби. А нашим «політикам» треба взагалі заборонити ними займатись. Я маю на увазі популярний нині #22PushupChallenge.

Вдумайтесь: один з рівненських політичних селебрітіс додумався на хокейному матчі в Штатах вдягнути футболку росіянського гравця, віджатись у проході і сказати, що то – на честь дня соборності України.

Інший радикальний мудрагель вирішив зробити красівий жест – замість віджиматись, віддав 22 тисячі гривень на потреби атошників... але у власний благодійний фонд. І бабки вдома, і піарнувся, фулі.

Пацани політики, вчіть матчастину! Справді, цей флешмоб минулого року започаткували на підтримку близько 22 американських ветеранів, котрі щодня накладали на себе руки.

Хочете підтримати віджиманням наших хлопців? Віджимайтесь 63 рази. Так, це наша цифра, вітчизняна. Страшна цифра. Саме вона стоїть в структурі небойових втрат серед бійців АТО в 2016 році. І мова лише про тих, хто здійснив суїцид там, на війні.

Хочете зменшити цю цифру, панове депутати? Для цього не треба віджиматись і ганьбитись на весь світ.

Прийміть рішення, які дозволять хлопцям після війни легко повертатись до нормального життя: влаштовуватися на роботу, започатковувати власний бізнес, вчитись, самореалізовуватись.

У вас в руках купа важелів! Шкода, що мізків і бажання вистачає лише на дурню.

Віджимайтесь, якщо на більше не здатні...

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте