«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

Меру Рівного Пагорб Слави стане політичною могилою, як Януковичу протидія асоціації з ЄС

Колаж ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ на основі малюнка Юрка Журавля

Я не вірив що мер Рівного корумпований, бо немає прямих доказів. Однак є багато непрямих доказів і тепер я в це вірю. Тезово лише по одному епізоду:

Ось приблизно вказано де саме земля під ресторан, а де захоплена земля

1) Коли Хмельницькі підприємці злочинно захопили Пагорб Слави у Рівному для протиправного будівництва багатоповерхівки – мер розводив руками – що я можу зробити. Тобто фактично розписався у тому, що він не може захистити територію громади, яка його обрала.

В мене тоді питання, а що ви тоді робите на посаді мера, якщо дозволяєте розкрадати місто?

Казав що судиться і програє суди. Як пізніше з’ясувалося позов від міськвиконкому був поданий таким чином, що НЕ програти мерія НЕ могла.

2) Коли громадські активісти і ЗМІ організували захист міського парку і з’ясували, що є не одна підстава для розірвання договору з інших причин ніж судиться мер – нового судового позову про розірвання договору з недобросовісними підприємцями НЕ з’явилося.

Депутати прийняли лише протиправне рішення про мораторій на будівництво, яке скасує будь-який суд. Однак правомірним судовим шляхом мер не пішов!

3) Попри те, що правоохоронні органи і контролюючі інспекції говорять про правопорушення, збитки від винищення дерев, а громада Рівного прибрала частину паркану – мер і далі ігнорує прибирання парку від захаращення будматеріалами.

Чому не упорядкувати там все і не виставити рахунок забудовнику, який вже відомий? Не захоче платити – через суд за підтримки громадськості заплатить. І більше не матиме можливості будуватися в місті.

4) Та мер цього не робить! А громадських активістів звинувачує в піарі. Ну як мені вірити в те, що це не злочинна недбалість мотивована корупцією???

5) А сьогодні новина: якась фірма («Зелений дуб»), яка взагалі не має стосунку до оренди тієї земельної ділянки в парку, вже виграла якийсь суд (дякуючи судді Ковальову за один день) на те, щоб змусити управління містобудування та архітектури видати їй містобудівні умови.

Тобто корумповані будівельники й надалі йдуть своїм злочинним шляхом. До них не дійшло, що громада цього не проковтне, навіть якщо доведеться покарати всіх корупціонерів у цьому злочинному ланцюгу.

Злочинне нахабство і зневага Януковича стала для нього політичною могилою, прогнозую, що теж саме чекає мера, який попри часті візити до Європи й досі поводиться як совок.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте