Рівнянку, яка завинила онкохворим дітям гроші благодійників, увіковічнять в демотиваторах

Портал «Четверта влада» оголошує конкурс демотиваторів на тему «Тетяна Герасименко обманула благодійників і завинила онкохворим дітям гроші».

Поки міліція та прокуратура вивчають докази у справі скандальних «живих торгів», за підказкою експертів, портал вирішив боротися з обманом шляхом гумору та сатири.

ФОТОГАЛЕРЕЯ З ДЕМОТИВАТОРАМИ (оновлюється)

Як повідомила порталу «Четверта влада» завідуюча відділенням онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні Любов Краков᾽ян, до сьогодні організатор «живих торгів» у Рівному Тетяна Герасименко не передавала для дітей з віділення онкогематології решти коштів, наданих їй благодійниками.

Таким чином з понад 32 тисяч гривень, зібраних благодійниками, діти отримали ліки на трохи більше як  25 тисяч гривень. Тож онкохворі діти наразі недоотримали від організатора заходу ліків на понад 7 тисяч гривень.

Портал «Четверта влада» вкотре спробував поспілкуватися з Тетяною, щоб запитати в неї, чи планує вона віддати належне дітям, однак телефон Тетяни наразі відключений.

Після розкриття її обману Тетяна уникає будь-яких спілкувань з журналістами порталу. Натомість ми змогли почути її чоловіка Юрія Бикова. Юрій повідомив, що з Тетяною він наразі не спілкується, тому не може допомогти з᾽ясувати, чи буде решта коштів передана дітям.

Не спілкується з Тетяною і ще один співорганізатор «торгів» Андрій Турченюк.

З його слів, заяву з описом подій сумнозвісного благодійного заходу він подав до правоохоронних органів, тож свою місію у спробі повернути належне дітям вважає виконаною і від подальшого спілкування на цю тему відмовляється.

Проте від подальшого спілкування на цю тему, з метою змусити повернути усе належне дітям, не відмовляється портал «Четверта влада».

Ми звертаємося до всіх небайдужих рівнян, а також жителів інших областей, з проханням долучитися до кампанії громадського тиску. Конкурс демотиваторів на озвучену тему – перший крок цієї кампанії.

Усі демотиватори на цю тему (якщо не суперечитимуть вимогам законодавства – авт.) будуть опубліковані на порталі «Четверта влада» та на сторінках соціальних мереж.

Найбільш вдалі будуть також поширені редакцією у вигляді наклейок по місту Рівному та Здолбунову, (за інформацією джерел порталу Тетяна – звідти родом).

Один переможець конкурсу буде обраний редакцією порталу, інший – голосуванням користувачів у соціальних мережах. Переможці отримають від редакції по 100 гривень.

Прийом демотиваторів для участі в конкурсі триватиме до 30 жовтня (якщо Тетяна Герасименко поверне гроші дітям раніше, то конкурс буде припинено раніше, але двоє переможців у будь-якому разі отримають свої 100 гривень).

ДЕМОТИВАТОРИ НАДСИЛАЙТЕ НА [email protected]

Оскільки Тетяна закрила свій профіль Вконтактє, фото з її профілю, який раніше був загальнодоступним, можна скачати тут

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте