«Якщо ці скоти в Києві не зупиняться, ми сядемо на танки, БТРи і підемо вперед» – керівник Правого сектору західної України

Керівник Правого сектору по Західній Україні Олександр Музичко показує аргумент, яким він переконує незгідних

Керівник Правого сектору по Західній Україні Олександр Музичко розповів журналістам, за допомогою яких аргументів вдалося переконати рівненську міліцію залишити базу Беркуту. Також розповів про подальші дії протестувальників, якщо у Києві не припиниться силовий сценарій.

– Революція перетворилася на громадянську війну, – каже Олександр Музичко.

– Якщо ці палачі думають, що вони заллють Майдан кров'ю, і український народ втопиться у цій крові, то вони помиляються. Ми зробили перший крок, так само, як такі кроки робляться по всій Україні. Якщо ці скоти в Києві не зупиняться, ми сядемо на танки, БТРи і підемо вперед. Перемога буде за нами.

– Я така людина, хто мене знає, що вмію переконувати усіх, – відповідає Олександр Музичко на питання про те, як протестувальникам вдалося домовитися про те, щоб міліція залишила приміщення.

– Я переконував за своє життя багато кого. В мене є аргументи, якими я вмію переконувати всіх (демонстративно піднімає битку, яку тримає в руках – авт.). Революцію ніщо не зупинить. Перемога буде за нами.

Нагадуємо, сьогодні рівненські мітингувальники не наважилися штурмувати військових.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте