Луцькі патрульні оштрафували голову Господарського суду Рівненщини

Вадим Торчинюк звернувся до суду аби скасувати постанову поліцейських
Джерело
«Четверта влада»

На Волині через порушення поліція притягнула до адмінвідповідальності голову Господарського суду Рівненської області Вадима Торчинюка.

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Цей служитель правосуддя відомий як декларант восьми мільйонів гривень на банківських рахунках, власник кількох земельних ділянок, більше десятка транспортних засобів, кількох квартир.

Судді-мільйонеру світить штраф 850 гривень за порушення Правил дорожнього руху.

Аби визнати постанову поліцейських протиправною, він звернувся до суду. Однак, перше ж засідання одразу ж перенесли, позаяк на розгляд не з`явилися відповідачі – представники патрульної поліції Луцька. 

– На трасі Устилуг-Луцьк-Рівне був зупинений транспортний засіб, який рухався по крайній лівій смузі. Зупинили через те, що водій повинен був би рухатися по крайній правій смузі, – розповіла речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

– При перевірці документів він поліс обов`язково страхування не показав, а в матеріалах бачимо, що це не було взято до уваги, він їх демонстрував. На щастя, у нас є відео з нагрудних камер і ми на наступне засідання звичайно це відео надамо для того, щоб було видно був той поліс чи не було.

Відео: ТРК «Аверс» 

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте