Організатора замовного мітингу – Гранітного, зняли з посади керівника Рівненського УНСО

Ярослав Гранітний нині перебуває під вартою. Проблеми з законом він має після того, як очолив замовний мітинг
Джерело
«Четверта влада»

Організатора замовного мітингу під стінами Рівненскої ОДА Ярослава Гранітного зняли з посади командира Рівненської крайової команди УНСО на час, доки у його справі триває слідство. Також організація створить робочу групу у справі Ярослава Гранітного для з`ясування фактів відносно інкримінованого слідством злочину.

Про це повідомляє Інфоцентр УНСО.

Замість Гранітного обов'язки керівника Рівненської крайової команди УНСО тимчасово виконуватиме Олег Умінський

Нагадаємо, 15 травня Ярославу Гранітному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном у 60 діб, спираючись на можливість активіста виїхати за межі країни та здійснювати вплив на свідків. Його підозрюють у вчиненні злочину за частиною 2 статті 110 ККУ (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). 

Під час обшуків у автомобілі Ярослава Гранітного знайшли 4 магазини до автомата Калашникова з набоями та кілька десятків набоїв.

Як відомо, Ярослав Гранітний другого травня керував мітингом нібито за легалізацію бурштину під стінами Рівненської ОДА. Учасники дійства, серед яких було багато студентів, розповідали, що за присутність біля Рівненської ОДА їм обіцяли кошти. Мало хто із натовпу розумів суть зібрання, серед них були неповнолітні, у декого поліція знайшла ножі та газові балончики.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте