Рівненський коп-жартівник про свою роботу: працюємо від дебіла до дебіла

Рівненський патрульний Іван Дейнега пожартував. Тепер ризикує отримати догану
Джерело
Скрін-шот з відео, оприлюдненого Віталієм Мацьоцьким

9 листопада в мережу потрапило відео, на якому рівненський патрульний Іван Дейнега просить міністра Авакова дозволу поліцейським видавати довідки для «дебілів» у вигляді жовтої картки. 

Відео отримало вже понад 15 тисяч переглядів. Тож «Четверта влада» вирішила з`ясувати чому воно виникло і що думають у патрульній поліції Рівного з цього приводу.

За словами речниці патрульної поліції Рівного Оксани Юрченко, наразі триває службова перевірка цього випадку. Іван Дейнега вже давав пояснення начальнику з цього приводу.

– Це був жарт, з внутрішнього чату, ніхто не збирався це оприлюднювати, мало як жартують патологоанатоми чи вчителі чи журналісти, – каже речниця. – Я його розумію. І це його право. Поїздіть одну другу зміну вночі чи вдень і теж зрозумієте.

Оксана Юрченко каже, що в поліції також намагаються з`ясувати як стався витік цього відео, яке, нагадуємо, не було призначене для поширення.

– До патрульного досі не було жодних зауважень і він добре робить свою роботу, – додає Оксана Юрченко. – Він хороший батько і сім`янин. І зараз він дуже хвилюється...


Підписуйтеся на наші аккаунти у Facebook і Telegram, а також долучайтеся до групи Четверта влада – очі суспільства, щоб отримувати важливі новини, аналітику та розслідування.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте