Мешканцям 5-ти поверхівки в центрі Рівного пообіцяли пришвидшити передачу землі в постійне користування

Голова правління ОСББ «Кавказьке» Олексій Хука виступив на сесії Рівнеради, обурившись що міська влада гальмує виділення землі їхньому ОСББ, адже це загрожує захопленням ділянки.
Джерело
Скрін-шот з відео «Рівне-1»

Мешканці Кавказької, 6, які понад рік тому створили ОСББ «Кавказьке» і поки що зупинили спробу захоплення своєї прибудинкової території, вже кілька місяців намагаються оформити цю землю у постійне користування. Щоб було легше її захищати і використовувати.

Сьогодні, під час сесії Рівнеради, мер Рівного Володимир Хомко пообіцяв пришвидшите цей процес. 

Голова правління ОСББ «Кавказьке» Олексій Хука обурюється, що досі цей процес затягувався.

– Ми подали всі документи для передачі в постійне користування нашої прибудинкової території, – каже Олексій Хука. – Це було ще в серпні. До цих пір це питання десь знаходиться у комісіях ради.

А проект рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки (зроблений для ТзОВ «Ажур» ЛТД, яке намагалося побудувати поруч 11-ти поверхівку, забравши частину прибудинкової території Кавказької, 6 – авт.) вноситься буквально за кілька днів, знаємо достеменно, що він пройшов комісію.

Мешканці цього ж будинку обурюються, що про проект рішення щодо зміни цільового призначення сусідської земельної ділянки вони дізналися майже випадково. Попри те, що це безпосередньо на них впливатиме, адже забудовник не полишає планів звести на цій землі висотку.

Депутатка Рівнеради Людмила Туровська запропонувала проект рішення про передачу ділянки в постійне користування для ОСББ розглянути чимшвидше – на січневій сесії.

– А питання про [зміну цільового призначення сусідньої ділянки ТзОВ «Ажур» ЛТД] повинне бути після нього, на наступній сесії, – каже Людмила Туровська.

Цю пропозицію підтримав і міський голова Рівного Володимир Хомко.

– Ваше питання буде розглянуте до того, як приступлять до цього, – запевняє мешканців Кавказької, 6 Володимир Хомко.

– Виділим вам територію і тільки після цього розглядатимемо це питання (про зміну цільового призначення сусідньої ділянки забудовника – авт.). І тільки у вашій присутності. Нічого за вашою спиною робитися не буде.

Нагадуємо, у Рівному – черговий будівельний скандал. Спровокувала його знову ж таки фірма з орбіти скандальновідомого в Рівному «Набережного кварталу»-«DBN». Цього разу вирішується доля затишного подвір`я у центрі міста, на вулиці Кавказькій, неподалік обласної держадміністрації.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте