Лише двоє високопосадовців-податківців на Волині мають автомобілі: декларації

Джерело
Колаж на основі офіційних публічних фото посадовців

У начальника управління – BMW 528i, а у його заступниці – Lexus GS 300. 

Портал ЧЕТВЕРТА ВЛАДА отримав і проаналізував копії декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Волинській області та його заступників.

Нинішній начальник Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Волинській області Ігор Сінгаєвський минулоріч працював головою Державної податкової служби у Хмельницькій області. Там він заробив 134 тисячі 690 гривень сукупного доходу. З них більше 13 тисяч склала матеріальна допомога.

За декларацією, Ігор Сінгаєвський має спільну із членами сім’ї квартиру, автомобіль та невеликі збереження у банку.

Декларація Сінгаєвського

Роздивитися декларацію Ігоря Сінгаєвського можна тут.

Перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Андрій Тимейчук за минулий рік отримав майже 92 тисячі сукупного доходу. Цікаво, що у цю суму ввійшло 48 гривень дивідендів, процентів та 68 гривень дарунків, призів чи виграшів.

Згідно із декларацією, Андрій Тимейчук разом із членами сім’ї має дві квартири та невеликі заощадження у банку. Члени сім’ї, серед яких дружина, двоє синів та донька, минулоріч заробили більше 17 тисяч гривень. Майже уся ця сума відзначена як «інші види доходів».

Декларація Тимейчук

Завантажити декларацію Андрія Тимейчука можна тут.

Заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк у 2012 році заробила 101 тисячу 481 гривню. Серед майна Інни Степанюк значиться лише автомобіль Lexus GS 300 2000-го року випуску.

Члени ж сім’ї податківця, серед яких чоловік та донька, мали більше 23 тисяч доходу та володіють земельною ділянкою та будинком.

Декларація Степанюк

Завантажити декларацію Інни Степанюк можна тут.

Ще один заступник Ігоря Сінгаєвського Мирослава Конечна протягом 2012 року заробила понад 102 тисячі гривень.Вона володіє квартирою та має більше 8 тисяч гривень у банках. Серед членів сім’ї Мирослава Конечна не вказала нікого.

Декларація Конечна

Роздивитися декларацію Мирослави Конечної можна тут.

Заступник начальника і начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Волинській області Віталій Бляшук минулоріч заробив майже 120 тисяч гривень. З них майже 9 тисяч склала матеріальна допомога.

Серед членів сім’ї Віталій Бляшук вказав дружину, однак у неї доходи відсутні.

Серед майна Віталія Бляшука в декларації значиться лише квартира, проте площі її не вказано.

Декларація Бляшук

Завантажити декларацію Віталія Бляшука можна тут.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте