Гримнули дверима: депутати від «Батьківщини» залишили сесію Рівнеради

Депутат Олександр Курсик озвучив позицію фракції «Батьківщина»
Джерело
Фото з архіву ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ

Як повідомляє кореспондент ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ із зали засідань Рівнеради, щойно фракція «Батьківщини» у Рівнераді залишила сесійну залу.

Як оголосив депутат Рівнеради з фракції «Батьківщина», власний кореспондент телеканалу «1+1» на Рівненщині Олександр Курсик, це відбулося через паплюження їхньої фракції. Мовляв ЗМІ друкують неперевірену інформацію без їхньої точки зору.

А голова фракції «Батьківщина» у Рівнераді Юрій Запорожець висловив думку, що це кампанія Партії регіонів, спрямована проти їхньої фракції.

ЧЕТВЕРТА ВЛАДА спростовує вислів депутата Олександра Курсика щодо замовчування позиції «Батьківщини». Напередодні був опублікований матеріал, де одна з депутатів «Батьківщини», керівник Рівненської міської організації ВО «Батьківщина» Марія Конощук не лише висловила свою позицію, а й оприлюднила проект заяви фракції.

Водночас голова земельної комісії в Рівнераді депутат від Партії регіонів Мирослав Берташ теж став об̓єктом критики за спробу роздати земельні ділянки під садівництво у Рівному в обхід земельної черги.

Міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що через відсутність кворуму сесія, швидше за все, не відбудеться. Наразі мер оголосив перерву з обіцянкою вести перемовини з головами фракцій. Сесію поки що не закрили.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Рівне – це село: міський (сільський?) голова пояснив чому земля під садки

Стало відомо, хто у Рівному вибирає отримувачів земельних ділянок

«Батьківщина» пішла: депутати на сесії Рівнеради 25 липня 2013 – частина 1 (68 фото)

У «Рівненщині політичній» висміяли депутатів, які хочуть роздати землю під садівництво

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

23 серпня 2021 в 14:43
0
коментарі зі старого сайту