Син власника Рівненського льонокомбінату насмерть збив пішохода

Дмитро Червонюк
Джерело
Фото з rivnepost.rv.ua

19-річний Дмитро Червонюк перевищив швидкість і просто на «зебрі» збив пішохода.

У ніч з 20 на 21 серпня в Хмельницькому сталася ДТП, в результаті якої загинув 25 річний чоловік, пише news.liga.net за матеріалами vsim.ua.

За кермом автомобіля Toyota RAV-4, який на високій швидкості збив пішохода на «зебрі», був 19-річний Дмитро Червонюк.

Його мати – Галина Червонюк, депутат Хмельницької обласної ради VI скликання, президент асоціації приватних підприємців Едельвейс. Батько – Олег Червонюк, депутат тієї ж облради, але V-го скликання, власник Рівненського льонокомбінату.

Дмитра Червонюка після аварії госпіталізували у відділенні неврології.

«У сина проблеми з серцем. Крім того, є й інші проблеми зі здоров´ям. Що сталося під час ДТП, я поки з´ясовую сам. Зараз триває слідство. Взагалі я б не хотів це коментувати», – сказав Олег Червонюк в коментарі rivnepost.rv.ua.

В Інтернеті з´явився запис з реєстратора одного з таксі міста. На ньому видно, як Toyota їхала на великій швидкості, виїжджаючи на зустрічну смугу, і збила молодого чоловіка, який переходив вулицю по зебрі.

Аварію хмельничани активно обговорюють у соцмережах та на форумах, пише vsim.ua.

Подаємо кілька повідомлень хмельничан, які, на нашу думку, заслуговують на увагу:

«Вчора став очевидцем страшної аварії, водій Toyota RAV-4 на швидкості 120-140км/год(можливо швидкість була більшою), збив пішохода, який переходив дорогу в не пішоходній зоні, а саме навпроти зупинки Оазис.

Удар був настільки сильним, що пішоход відлетів метрів на 15-20, а водій зміг зупинитись тільки коло пішоходного переходу, (що біля входу на пляж). тобто метрів за 60-80 від скоєння ДТП. В автомобілі Toyota RAV-4 знаходився молодий хлопець, років 23-25, та дівчина, приблизно такого самого віку».

«Як стало відомо, за кермом був син відомого у хмельницькому бізнесмена та політика-Дмитро. (Прізвища розголошувати не буду,оскільки впевнений що справа залишиться без покарання)».

«По словам людей которые видели что произошло, парень переходил на пешеходном переходе. Со стороны юности ехал джип TOYOTA с превышено допускаемой скоростью, и сбила парня.

Видел машину, на машине мятина была как будто бы в ехала в столб. Парня от удара подбросило и выкинуло метров на 50 в сторону електроники. Всё очень страшно и ужасно».

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте