У Рівному підпалили офіс Партії регіонів. Винуватцям загрожує до 10-ти років

Джерело
Фото charivne.info

25-го січня, близько першої години ночі, на лінію «102» надійшло повідомлення від чергового пожежно-рятувальної служби, що горять вхідні двері чотирьохповерхового офісного будинку, на вулиці Князя Володимира, що в Рівному.

Невідомі особи свідомо підпалили вхідні дерев’яні двері приватного приміщення, в котрому знаходиться 11 офісів різних фірм та організацій, повідомляє міськвідділ міліції.

Серед офісів – офіс Партії регіонів.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, під час пожежі вогнем пошкоджено вхідні двері будівлі, знищено металопластиковий навіс над вхідними дверима. Ніхто не постраждав.

– За цим фактом за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, – зазначив начальник Рівненського МВ УМВС Руслан Мельник.

– Працівники міліції встановлюють осіб, що підпалили двері будівлі. Чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п`яти до десяти років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадуємо, два дні тому близько тисячі рівнян прийшли до офісу Партії регіонів, що знаходиться на вулиці Князя Володимира. Активісти зірвали партійні таблички та спалили прапор Партії регіонів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте