Сашко Білий готовий прийти до влади: відеозвернення

Джерело
Скрін-шот з відеозвернення

Керівник Правого сектора по західній Україні Сашко Білий (Олександр Музичко) звернувся до українців і розповів про плани Правого сектора стосовно розвитку держави:

– Навколо моєї особи, а також організації Правого сектору, куди входять багато націоналістичних організацій, багато провокацій. Ці провокації роблять російські ЗМІ, а також п`ята колона на Україні. На ці провокації затрачено багато мільйонів доларів. Вони бояться, що коли до влади прийде Правий сектор, прийдуть націоналісти, то це буде загроза російській експансії.

Ми готові прийти до влади, взяти відповідальність за державу перед народом... Ми знаємо, що треба скоротити державний апарат мінімум на 50 процентів. Скільки у нас сидить дармоїдів. В першу чергу, нам треба підняти збройні сили.

Яким Олександр Музичко бачить розвиток країни та коли складе зброю – у відеозверненні: 

Нагадуємо, сьогодні народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив біографію керівника Правого сектора по західній Україні Олександра Музичка (Саші Білого) та інформацію про ймовірні вимагання активістом коштів у представників державних та приватних структур.

Заступник голови Рівненської ОДА та екс-голова РДА спростували поширену Геннадієм Москалем інформацію.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 18:37
0
1
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 18:38
0
2
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 18:38
0
3