Прокурора, якого Сашко Білий тягав за краватку, піймали на хабарі

Джерело
«Четверта влада»

Сьогодні близько 15:00 правоохоронці взяли на хабарі прокурора Рівненської районної прокуратури Андрія Таргонія. Затримання відбувалося прямо у кабінеті чиновника.

Наразі суму отриманої неправомірної вигоди, та інші деталі не повідомляють. На 16:00 у обласній прокуратурі з цього приводу запланована прес-конференція.

Прокурор Андрій Таргоній став відомим після того, як інтеренет облетіло відео, де Олександр Музичко таягає чиновника за краватку.

Після того випадку, прокурор Таргоній ходив з охороною, а проти Олександра Музичка, відомого також як Сашко Білий відкрили кримінальне провадження.

Пізніше Сашко Білий загинув, при спробі міліції його затримати.

А проти міліціонера, який не завадив Музичку тягати за краватку прокурора і давати йому підзатильники відкрили кримінальне провадження.

Після агресії проти прокурора, на його захист стала його мама Ірина Таргоній, з Костополя. За інформацією ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ, саме мамі подзвонив прокурор під час його затримання. Як повідомляють наші джерела, мама зараз приїхала під районну прокуратуру і намагається завадити правоохоронцям.

ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ: Подробиці затримання прокурора з Рівненського району

Як відбувалося затримання – у відео без коментарів:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте