«Карантин безкарності»: рівняни у медичних масках вимагають відповідальності для винних у смерті дитини

Більше сотні рівнян прийшли спитати чиновників, хто винен у смерті 5-річного Миколки

Більше сотні рівнян прийшли сьогодні до обласного управління охорони здоров`я, щоб підтримати оголошений у фейсбук «карантин безкарності».

Переважна більшість присутніх – у медичних масках. Журналісти та небайдужі громадяни вимагають від медичних чиновників, щоб ті пояснили причини смерті 5-річного Миколки.

З керівниками медицини на Рівненщині рівняни спілкуються в приміщенні Рівненського обласного клінічного-діагностичного центру.

Начальник управління охорони здоров`я Рівненської ОДА Юрій Осіпчук та його заступник Ігор Добровольський оголосили, що за висновками комісії причинно-наслідкового зв`язку між діями лікарів та смертю дитини немає. За їх словами, 27 січня в Києві має засідати ще одна комісія з цього приводу.

Нагадуємо, у смерті дитини батьки та громадськість звинувачують лікаря Костянтина Думановського – сина колишнього головного лікаря Рівненської обласної лікарні та чиновниці обласного управління охорони здоров`я Марії Думановської . 

5 січня визначили склад суду у справі порушеній за позовом Костянтина Думановського. Він не змирився з тим, що його звільнили і вимагає скасування наказу про звільнення та хоче морального відшкодування.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте