У Рівному борців з економічними злочинами, хворих на час атестації, не знайшли навіть у лікарнях

В'ячелав Єфтеній, розмовляючи з нардепом Ліньком у власному кабінеті та Олександр Волошин після пригод у Луцьку
Джерело
Фото: ФБ Інна Білецька, ФБ Олександр Ніколайчук

Вже другий тиждень у Рівному триває атестація поліцейських. З-поміж інших працівників, співбесіди мали проходити й керівники обласного Управління захисту економіки, а це – начальник управління В`ячеслав Єфтеній та його заступники Владислав Насанкін і Олександр Волошин.

Втім усі троє, раптово, похворіли. «Четверта влада» спробувала перевірити, як вони себе почувають на лікарняних ліжках, та у лікарнях жодного з правоохоронців знайти не вдалося.

Минулого тижня начальник обласного Управління захисту економіки В'ячеслав Єфтеній у зв'язку зі станом здоров'я не з'явився на співбесіду.

Втім члени однієї з атестаційних комісій знайшли його прямо у робочому кабінеті. На відео пан Єфетній розповів, що захворів, лягає на стаціонар і заїхав забрати речі. З його слів, у кабінеті він перебував годину, в той час як співбесіда займає вдвічі менше.

Аналогічним способом вчинили заступники начальника обласного Управління захисту економіки Олександр Волошин та Владисав Насанкін – обоє у період атестаційних співбесід захворіли, як і їхній очільник.

Попри хворобу, яка не дозволила йому прийти на атестаційну співбесіду, пан Волошин потрапив у скандал на Волині.

Активісти зустріли його під час відпочинку з групою чоловіків у одному з розважальних закладів Луцька. Оскільки, за словами свідків подій, пан Волошин неадекватно поводився, поліцейські доправили його у міськвідділ.

Тим часом, «Четверта влада» перевірила лікарні, де мали б знаходитись хворі, та їх там не виявилося

У терапевтичному відділенні №2 Рівненської центральної міської лікарні не вдалося побачити Владислава Насанкіна.

Втім вдалося знайти інформацію про нього, адже, як повідомила працівниця лікарні, пан Насанкін там «на денному стаціонарі», тобто приходить зранку «капатися» і йде.

Олександра Волошина під час візиту журналіста не було у стаціонарному відділенні травматології тієї ж ЦМЛ. Працівниця розповіла, що людина з прізвищем Волошин лежить у 14-й палаті, втім, його там немає, бо на вихідні відпускають.

В'ячеслава Єфтенія не виявилося у відділенні інвазивних методів лікування та діагностики Волинської обласної клінічної лікарні. Працівниці кажуть, що його не виписали, втім відпустили додому.

За номером телефону пана Насанкіна, який повідомили «Четвертій владі», додзвонитися до нього не вдалося.

Пан Волошин спершу взяв слухавку, та одразу ж повідомив, що знаходиться за кермом і передзвонить «за хвилинку», втім так і не передзвонив. Контактних даних пана Єфтенія ми не знайшли. Отож ми так і не спитали керівників, чи пов'язані їхні захворювання з атестацією поліцейських, чи це все ж співпадіння.

Отож, жодного із трьох раптово занедужалих керівників управління у лікарнях знайти не вдалося. Втім, попри це, на співбесіди ніхто з них, за нашою інформацією, так і не з'явився.

«Четверта влада» сподівається, що раптові хвороби поліцейських не завадили комісіям прийняти щодо них об`єктивні рішення.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте