«Бурштиновий оперштаб» повернувся на Рівненщину

Джерело
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Понад двісті працівників поліції сьогодні, шостого березня, прибули у північні райони Рівненської області для забезпечення правопорядку та протидії незаконному видобутку бурштину-сирцю.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Відповідно до наказу, підписаного начальником Головного управління Національної поліції Рівненської області Валерієм Присяжнюком, створено оперативний штаб із протидії незаконному видобутку бурштину на території Сарненського, Дубровицького, Рокитнівського, Володимирецького та Зарічненського районів.

– До роботи оперштабу залучено сили та засоби Головного управління Нацполіції в Рівненській області та правоохоронці Національної поліції України, зокрема роти поліції особливого призначення, патрульної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України, – зазначає тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук.

– Основна мета оперштабу – забезпечення публічної безпеки та порядку, зокрема відпрацювання урочищ для припинення у подальшому незаконного видобутку бурштину-сирцю.

Як повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, з посиланням на голову ОДА Олексія Муляренка, зі сторони обласної влади нададуть максимальну підтримку правоохоронним органам, аби оперативний штаб приданих сил міг на належному рівні забезпечити безпеку і адекватно реагувати на порушення правопорядку.

Як уже повідомляла «Четверта влада», придані сили «Бурштинового штабу», які з квітня 2016 року діяли на Рівненщині, у листопаді 2016-го залишили область.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте