«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

Звернення до Президента України, у зв’язку з відкриттям кримінального провадження за наругу над портретом

Шановний пане Президенте!

Звертаюся до вас в зв’язку з відкриттям кримінального провадження стосовно відправки вашого портрета, пане Президенте, у космос на майдані у Рівному.

Пане Президенте, подивіться які гадості пишуть про вас в інтернеті: зокрема на сайті «Четверта влада»: «Громадські активісти відправили у «космос» на надувних кульках портрет Віктора Януковича на знак протесту проти призупинення заходів щодо євроінтеграції України. Рівненська міліція угледіла образу Президента України і відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство, вчинене групою осіб з мотивів очевидної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом».

Насправді ж, ці журналісти і міліціонери знову все наплутали.

Хочу попросити вибачення, пане Президенте, за непорозуміння і за те, що ваші вірні слуги у сірих мундирах також не правильно потрактували дії громадських активістів.

Насправді, хлопці і дівчата своєю акцією хотіли показати, що ви наш богообраний Президент, який у своїй величі возноситься над всіма нами, аж до глибин космосу.

І не нам, холопам, судити і оцінювати дії народного Президента, який невтомно покращує життя своїх підданих.

Отож всіх свідомих рівнян закликаю прийти на третю годину дня до міського відділу міліції, щоб переконати міліціонерів у своїй глибокій шані до Президента і випустити в небо повітряні кульки з портретом богообраного.

Чим засвідчити повагу та розуміння вищості за всіх громадян нашого батька і годувальника.

Амінь.

ДИВІТЬСЯ ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ:

Януковича та Азарова відправили в небо на кульках знову, тепер біля рівненського відділу міліції (ФОТО)

Всі фото charivne.info

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте