Януковича та Азарова відправили в небо на кульках знову, тепер біля рівненського відділу міліції (ФОТО)

Рівненські журналістки. Вікторія (зліва) каже, що її не «закриє» міліція, бо вона відправить в небо портрет Азарова, а не Януковича
Джерело
«Четверта влада»

22-го листопада портрет Віктора Януковича, причеплений до кульок, громадські активісти запустили в небо на Євромайдані у Рівному. Це стало приводом до відкриття кримінального провадження рівненською міліцією. А також приводом до обурення та глузування активних громадян та журналістів, яке переросло в акцію підтримки активістів під стінами міського відділу міліції.

Протестуючі громадські активісти, журналісти і депутати підготували кульки з портретами та карикатурами на Віктора Януковича та Миколу Азарова. Таким чином вони намагались підкреслити абсурдність відкриття цього кримінального провадження у країні, в Конституції якої гарантується право на свободу вираження поглядів.

Акція проведена до часу, коли слідчий викликав на допит громадських активістів. Хоча після анонсування акції в ЗМІ міліція передумала допитувати активістів у саме цей визначений час.

Стаття 34 Конституції України (витяг): «Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань». 

Позиції всіх сторін конфлікту, оцінку юристів, міліції, прокуратури та громадських активістів читайте і дивіться на фото і відео незабаром на ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ.

Дивіться також:

42 ФОТО З АКЦІЇ

«Хуліганство з винятковим цинізмом» вчинили сьогодні активісти та журналісти Рівного на подвір’ї міськвідділу міліції (ФОТО)

Чому рівненська міліція порушила кримінальне провадження за повітряні кульки з Президентом (ВІДЕО)

Чи прирівняють в Україні запуск повітряного змія до терористичного акту?

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте