Виявилося, що справжній власник ресторану, який захопив землю парку у Рівному – депутат від Партії регіонів

Підприємець Анатолій Онищук не лише футболіст і спонсор футбольного клубу, а ще й депутат Березнівської райради від Партії регіонів
Джерело
«Четверта влада»

Як з’ясували громадські активісти з руху «Захистимо Рівне», підприємець Анатолій Онищук, який називає себе колишнім власником ресторану «Ліон», що захопив землю парку, насправді не лише футболіст та спонсор футбольної команди, а ще й депутат.

Початок теми: Як громадські активісти звільняли захоплену землю рівненського парку, а їм протидіяли футболісти (ФОТО, ВІДЕО)

Продовження теми: Рівненський ресторан «Ліон» намагається відкупитись за захоплену землю

Онищук Анатолій Федорович 1975 року народження – депутат Березнівської райради від Партії регіонів. Як стверджують джерела Громадського руху «Захистимо Рівне», він пройшов по мажоритарному округу від села Малинськ. Саме там він підтримує місцеву футбольну команду.

Фото поширене Світланою Сиротою у Фейсбук-групі «Захистимо Рівне»

А це із сайту Березнівської районної ради:

Тепер більш зрозуміло, про яку «кришу» говорив депутат Анатолій Чугуєвець під час громадської акції:

Як свідчить Єдиний реєстр підприємств та організацій України, засновником ТзОВ «Ліоніс», у власності якої перебуває ресторан «Ліон», є Бучко Анастасія Вікторівна. А сама фірма зареєстрована 21.11.1996 року за адресою м. Рівне, вул.Соборна, 11Б (власне там, де сам ресторан – авт.).

Статутний фонд фірми – 386 тисяч 494 гривень. Основний вид діяльності – діяльність ресторанів.

З 11 липня 2013 року ТзОВ «Ліоніс» – в стані припинення, за рішенням засновника, голова ліквідаційної комісії –- Мельниченко Олени Андріївни.

Натомість створена інша фірма-клон: ТзОВ «Фірма Ліоніс» зареєстрована 07 травня 2013 року, засновник і директор Мичко Олександр Анатолійович (захисник футбольної команди «Малинськ», яку спонсорує Анатолій Онищук – авт.).

Адреса та ж сама: м. Рівне, вул.Соборна, 11Б. Статутний фонд 100 тисяч гривень. Основний вид діяльності – оренда майна.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте