Кілька сотень рівнян штурмують приміщення місцевого «Беркуту». ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Ілюстраційне фото протестувальників
Джерело
«Четверта влада»

Колона мітингувальників прийшла із майдану Незалежності в Рівному до приміщення, де дислокуються бійці спецпідрозділу «Беркут».

Кілька сотень рівнян прийшло під стіни адмінбудівлі спецпідрозділу на вулиці Відінській, 5 і штурмують його.

В будівлю летять петарди, мітингувальники вилазять на підвіконня будівлі і намагаються зірвати грати. Мітингувальники намагаються вибити вікна та двері.  

Будівлю ніхто не захищає. Ймовірно, в приміщенні нікого й немає. 

ОНОВЛЕНО о 22.55: 

Із вікон приміщення кинули кілька світлошумових гранат.

Мітингувальники відійшли на кілька метрів від приміщення бо побачили працівників міліції в амуніції. Близько двох десятків міліціонерів зі щитами підійшли до мітингувальників. Між ними виникла сутичка.

ОНОВЛЕНО о 23.20: 

Активісти відступили від адмінприміщення «Беркуту». На Відінську, 5 приїхала «швидка» і надає кільком мітингувальникам допомогу.

В активістів незначні пошкодження рук та ніг, ймовірно від вибухів світлошумових гранат. Поки нікого не госпіталізовували. Кілька десятків міліціонерів заховалися у внутрішньому дворі будівлі. Мітингувальники вимагають, щоб вони покинули приміщення. 

ОНОВЛЕНО о 23.50: 

Працівники міліції починають залишати адмінбудівлю «Беркуту». Із приміщення крізь коридор активістів вийшло більше десятка чоловіків у формі. Мітингувальники скандують то «Молодці!», то «Ганьба!», але поки що не заходять в будівлю. В приміщенні досі ще залишаються силовики.

Нагадаємо, що майже місяць тому тут таки блокували виїзд спепризначенців на Київ.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте