Нового голову Рівненської ОДА призначили без погодження з Майданом

Новий голова РОДА Сергій Рибачок
Джерело
«Четверта влада»

Сьогодні, 3 березня, у Рівному віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич представив новопризначеного голову Рівненської ОДА Сергія Рибачка.

Сергій Рибачок, Олександр Сич

Олександр Сич окреслив основні завдання, які наразі покладені наразі на голову ОДА:

– Моментально розібратися у своїх повноваженнях, економити кожну копійку кошів, припинити оборудки, розкрадання коштів. Усі копійки, які залишилися в бюджеті, потрібно спрямовувати на армію. Треба надзвичайно швидко вникати в курс справи, бути мобільним, дисциплінованим, чітко виконувати накази, співпрацювати з силовими структурами.

– Важкі часи в державі, важко було погодитися на таку відповідальність, – каже новопризначений голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок. – Забезпечимо більшу прозорість прийняття владних рішень, будемо сприяти більшому контакту влади та громадськості, будемо викорінювати корупцію та хабарництво і будемо робити все для того, щоб покращити соціальну та економічну ситуацію на Рівненщині

Про детальніші плани на новому робочому місці Сергій Рибачок пообіцяв повідомити за кілька днів, коли ввійде в курс справи.

Сергій Рибачок підтвердив журналістам, що його призначення відбулося без погодження з Майданом, а лише завдяки консультаціям на рівні керівництва державою. Які ще кандидатури розглядалися на цю посаду, Сергій Рибачок не знає. Принаймні так відповів журналістам.

Сергій Рибачок коротко переповів свою біографію.

Народився у м.Полонне на Хмельниччині. Навчався в Національному університеті «Острозька академія» (гуманітарний факультет, спеціальність «Історія»), пізніше закінчив докторську програму із політичних наук в Академії гуманітарних наук ім.Олександра Гейштора в Республіці Польща.

Із 2005 року – викладач політологічних дисциплін на кафедрі політології факультету політико-інформаційного менеджменту у Національному університеті «Острозька академія».

В Острозькій академії відбулася духовна інавгурація голови ОДА Рівненської області Сергія Рибачка.

З 2010 року – депутат Острозької міської ради, голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Із 2013 року – помічник-консультант народного депутата України від ВО «Свобода» Олега Осуховського. Одружений, разом із дружиною виховує доньку Софію.

Свободівці Олександр Савчук та Олексій Бучинський

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте