Рівненський підприємець заперечує, що Сашко Білий вимагав у нього кошти

Олександр Ушаков
Джерело
Фото надане працівниками ТЦ «Чайка»

Представник ТЦ «Чайка» Олександр Ушаков спростовує інформацію про те, що Сашко Білий вимагав у нього 100 тисяч доларів. Підприємець заявляє, що обурений словами Геннадія Москаля, він запевняє: у нього ніхто нічого не вимагав, і, тим паче, він нікому нічого не платив.

Про це повідомили працівники ТЦ «Чайка».

– Я не є власником ТЦ «Чайка», власником є компанія «Екторнет», а я є працівником цієї компанії (менеджер по регіональному розвитку – авт.). Ні Олександр Музичко, ні інші представники «Правого сектору» не вимагали в мене грошей.

Заява Москаля – це провокація, а наслідки таких провокацій ми зараз бачимо у Криму. За всю революцію, мітингувальники не пограбували жодного магазину чи складу в Києві, то ви хочете сказати, що після перемоги вони будуть грабувати бізнес у своїх містах?!! Я вже готую позов до суду на Геннадія Москаля, за неправдиву інформацію і згадування мого імені та бізнесу, – розповів Олександр Ушаков.

Нагадуємо, вчора народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив біографію керівника Правого сектора по західній Україні Олександра Музичка (Саші Білого) та інформацію про ймовірні вимагання активістом коштів у представників державних та приватних структур. 

Заступник голови Рівненської ОДА та екс-голова РДА вже спростували поширену Геннадієм Москалем інформацію.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте