Рівнерада заборонила будівництво на Пагорбі Слави і попросила облраду забрати приміщення на Драгоманова

Так наразі виглядає приміщення на вулиці Драгоманова, 9

Депутати Рівнеради підтримали два проекти рішення щодо будівництва на Пагорбі Слави та вирішили не віддавати суддям землю під будинком на вулиці Драгоманова, 9.

Відповідні рішення депутати Рівненської міської ради прийняли на сесії 15 травня.

Перший проект рішення, який підтримали 36 обранців, стосується накладення мораторію на забудови зони природних ландшафтів обмежених вулицями Київська та Костромська (Пагорб Слави) до 1 січня 2016 року.

Другим рішенням, який підтримало 39 депутатів, Рівнерада заборонила видавати дозвільні документи на будь-які роботи в районі Пагорбу Слави. 

Також обранці громади підтримали проект рішення про звернення до голови обласної ради Михайла Кириллова щодо передачі колишнього приміщення жіночої консультації на вулиці Драгоманова, 9 у власність обласної ради з метою створення художнього музею. До цього питання обіцяють повернутися на наступній сесії. 

Сьогодні ж на засіданні виступив заступник голови облради Степан Павлюк, який зазначив, що обласна рада не візьме до себе приміщення на Драгоманова, 9, бо немає можливості його утримувати.

Степан Павлюк також запропонував для художнього музею інше приміщення – на вулиці Толстого, 20. В цьому приміщенні була екологічна інспекція, метеорологічна служба, відділ природно-заповідної справи.

Крім того, депутати не підтримали проект рішення про виділення землі Апеляційному суду Рівненської області під приміщенням на Драгоманова, 9.

Нагадаємо, що на сьогоднішню сесію Рівнеради прийшли прихильники забудови Пагорбу Слави.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

30 січня 2020 в 23:40
0
Коментарі