Сьогодні вночі передчасно помер гідний молодий рівнянин, журналіст і громадський діяч

Олександр Мельничук був одним із найактивніших, найбільш небайдужих до долі Рівного. «Четверта влада» висловлює щирі співчуття сім`ї Олександра
Джерело
Фото зі сторінки Олександра Мельничука у Фейсбуці

Вчора ввечері ми із Сашою Мельничуком та іншими колегами з громадського сектору спілкувалися в редакції «Четвертої влади». А вночі Саші не стало. Йому було 33.

Позаштатний журналіст «Четвертої влади», прес-секретар «Ради реформ Рівного» та Громадської мережі «Опора», учасник громадського руху «Захистимо Рівне» та багатьох інших громадських ініціатив.

Ми пам'ятаємо Сашу усміхненим і веселим. Коли йшов чи приходив – завжди по дружньому з обіймами вітався чи прощався.

Саша був автором підтриманого проекту громадського бюджету з відновлення частини парку Слави після руйнації, яку там влаштували хмельницькі забудовники. Він вболівав за своє місто і мріяв про те, що Рівне розвиватиметься як справжнє європейське місто.

Вночі Сашу швидка відвезла в лікарню в стані клінічної смерті. Причина поки що невідома. В Саши залишились мама, старший брат і бабуся в Рівному.

Колеги з Громадської мережі «Опора» взялися допомогти із організацією похорону. Просять всіх, хто може допомогти, перерахувати посильну суму на картку Приватбанку - 5168 7556 3121 5874 (Сергій Сабо).

Інформація про поховання з`явиться пізніше.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте