У Луцьку показали «бізнес на крові» (ФОТО)

5 лютого відбулась акція "Бізнес на крові"
Джерело
«Четверта влада»

Луцькі євромайданівці організували оригінальну акцію. Волинянам показали підприємства, власниками яких є члени Партії регіонів. Екскурсія стартувала з Театрального майдану.

Мая Москвич

Організаторка акції, голова ВМГО "Національний Альянс" Майя Москвич розповіла, що перед екскурсією нікому не повідомляла про маршрут, оскільки правоохоронці могли б перешкодити.

Спочатку активісти пішли до магазину «Родинна ковбаска», що знаходиться на вулиці Лесі Українки.

Активісти вилили з відра червону фарбу на сходи. Після цього працівники міліції намагалися забрати з акції хлопця, який фарбою забруднив територію перед магазином. Хлопець був у чорній масці, з вигляду – неповнолітній. Але люди не дозволили правоохоронцям забрати активіста.

Далі активісти пішли до стін регіоналівського «Брокбізнесбанку». Там теж на сходах активісти залишили «червону кров».

Піцерію «Solo» теж не оминули, що знаходиться на проспекті Волі, 10. Власником приміщення є заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко.

Жінка тримає кривавий портрет Олександра Башкаленка

Майя Москвич зазначила, що активісти нічого проти піцерії не мають, але це приміщення належить регіоналу Олександру Башкаленку.

– Це приміщення і Башкаленко точно у крові. В одному інтерв’ю він казав, що краще я помру, ніж вийду з Партії регіонів. Він головний регіонал області. Він точно веде бізнес на крові, – сказала Майя Москвич.

До речі, саме Олександр Башкаленко відмовляв голову волинської ОДА Бориса Клімчука писати заяву про звільнення.

Працівниці піцерії явно акція не сподобалась. Вона сказала, щоб всі йшли геть.

Працівниця піцерії «Solo» вийшла до активістів та висловила своє обурення. За її словами, така акція  заважає роботі людей.

Перед "Імексбанком" теж виляли "кров". Власником Імексбанку є член  Партії регіонів Леонід Клімов.

– Всі комісійні потрапляють в руки Партії регіонів. Вони є спонсорами вбивств, що відбуваються у Києві. Вони спонсори «тітушок», - зауважила Майя Москвич.

Також активісти відвідали «Правексбанк», «Страхову групу ТАС», «ПУМБ банк», Надра Банк, Форумбанк. Там теж вилили на сходи відро «крові».

Насамкінець всі учасники акції пішли до стін Волинської обласної державної адміністрації. Там чекав на всіх «Грифон». Правоохоронці стали перед входом, але біля їхніх ніг активісти вилили червону фарбу.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

06 лютого 2020 в 01:49
0
Коментарі