«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

За що не вибачилася громадська активістка Ліана Диновська

Фото з Фейсбук-сторінки Ліани Диновської

Історія про те як насправді громадська активістка і юристка Ліана Диновська спілкувалася з поліцейським увійшла в топ 5 переглядів за рік на «Четвертій владі», що підтверджує суспільну важливість теми. І здалося б, що Ліана зрозуміла свою помилку і вибачилася через Фейсбук у поліцейського. І багато хто уподобав це вибачення і похвалив. Але чи все так просто?

Ліана пише, що погарячкувала через те, що поспішала до дітей «в яких температура» (потім версія з діагнозом мінялася, але то таке), але вона визнала, що була неправа, коли глянула на себе збоку на повному відео.

Ок. Давайте поглянемо на щирість цього вибачення більш прискіпливо.

Інцидент на дорозі стався 12 жовтня. І в той же день Ліана виклала гнівний пост у Фейсбуці. Пост зібрав десятки коментарів. Значна частина з них насичені мовою ненависті та брехні. І не лише проти поліцейських.

Повне відео «Четверта влада» опублікувала об 11-й вечора 13 жовтня. Ліана вже була не на вітрі і не поспішала до «дітей з температурою» – стресових умов не було. Вже немає на що перекласти відповідальність. А образливі і брехливі коментарі тривали до останнього і до цього заохочувалися інші коментатори.

Брехня і здогадки від юристки:

Брехня і незнання законів від юристки:

Всі хто не захищає мене, а хоче об’єктивно висловитися – фан група:

Говорила на «ви», ага, не було б відео поліції, всі б мабуть так і вважали б.

Юристка, яка не розрізняє службу і обслуговування. Треба ще вибачитись у поліції загалом щоб по чесному :)

Хто такі поліцейські з точки зору окремих коментаторів Ліани. В цьому місці мало би бути вибачення за те, що не намагалась припинити огульні образи поліцейських.

Пам’ятаєте як насправді було про чупа-чупс :)

Я бил! Єсть! І буду!... єсть :) щоразу.

Ти вирішив воювати? Ну всьо! Ок, я записала в злопам'ятний список :)

«Свої журналісти» і «мочилово». Не так давно ще були хорошими, а тепер стали «своїми», бо застосували ті ж принципи, що й до всіх :) Ще не заскрінив уподобайку Ліани під брехнею ще одного знайомого, що «Четверта влада» почала скочуватися в «джинсу».

Теж саме вже після самого вибачення. Суть вибачення: «побачила себе з боку і зрозуміла, що неправа» за логікою (якщо вибачення щире) мало би бути розуміння: «дякую, що дали побачити себе з боку і зрозуміти». Але що ми маємо? Затаєну образу і плани помсти?

Альо, чьо тролите? Офіційне вибачення на сторінці, емоції, сімейні обставини... другу добу вже.

Я буду мстіть і мстя моя ужасна. Перекажу вже не раз озвучену побрехеньку про журналістку-волонтерку, яка разом з журналістом «Четвертої влади» звернулася в поліцію за повним відео. Чекаємо нових «викриттів». Можна скопіювати ще про «сектантів Торбічів на службі у злочинного режиму» :) зі сторінки однієї навколополітичної активістки, яка вже в суді відповіла (ще не повністю) за свою брехню :)

А от ті ЗМІ, які вчора були... Я вам с*кі бл*дь покажу ще за те, що розкрили мені очі на мене саму :)

Вибачення в цьому випадку – це розумний ВИМУШЕНИЙ крок після такого викриття. І Ліана ним скористалась. Якби воно було щирим і супроводжувалося усвідомленням своєї помилки – то це був би мудрий крок. Але, на жаль, це вибачення про людське око.

Я знав Ліану вже не перший рік, але за останній рік надійшло кілька підтверджень від різних джерел, які свідчили, що насправді вона не та, за кого себе видає. Та ця ситуація (не так інцидент з поліцейським, як публічна реакція на нього Ліани, яка триває досі) остаточно мене переконала, що насправді Я НЕ ЗНАВ Ліану Диновську.

Всі ми недосконалі. Кожному можна за щось дорікнути. Але це не значить, що я маю мовчати, коли бачу чиєсь лицемірство. Мій обов’язок журналіста закликає говорити правду в очі, навіть тим, з ким вчора ще були у добрих стосунках. Так що ти правильно зробила, Ліано, що видалилась із друзів на ФБ.

P.S. Згадався анекдот про «щире» вибачення :))

Вовочка написал на доске: «Люся – бл*дь!».

Учительница входит в класс, видит надпись, говорит: «Вовочка, как не стыдно, ну-ка скажи три раза «Люся НЕ бл*дь!» и извинись перед Люсей.

Вовочка встает:

– Люся не бл*дь...

– Люся не бл*дь?

– Люся не бл*дь???!!!! НУ ИЗВИНИТЕ!!!

ТАКОЖ ДИВІТЬСЯ:

«Ах*еть, бл**ь, в мороз стоит, с*ка, час, бл**ь» – пригоди рівненських патрульних та громадської діячки. Відео з боді-камер

Громадська активістка Ліана Диновська вибачилася перед рівненськими патрульними

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте