Громадська активістка Ліана Диновська вибачилася перед рівненськими патрульними

Юристка та громадська активістка Ліана Диновська проходить освідування на предмет алкогольного сп`яніння.
Джерело
Кадр з відеозапису конфлікту

Конфлікт, що розгорівся між громадською активісткою Ліаною Диновською і патрульними поліцейськими закінчився. Після оприлюднення повного відео інциденту активістка закінчила його так, як і почала – дописом у фейсбуці.

Скрін-шот допису Ліани Диновської

«Вчора ситуація з зупинкою патрульними для мене виглядала абсолютно інакше, оскільки саме певні обставини диктували емоціі. Сьогодні мені реально дуже соромно, що я не стримувала емоціі, оскільки діти в надзвичайній обстановці – то все. Багато, хто зараз мені в лічку пише, що все вірно я робила, типу просто від безвиходдя, підтримують мою поведінку – вчора я так само вважала, але зараз змінила думку кардинально.

Сильна людина не та, яка буде не дивлячись ні на що диктувати свої правила, сильна людина – визнає помилки. Тому приношу вибачення патрульному, якого вчора уявно в емоціях я ненавиділа. Маю побажання – прислуховуйтеся до обставин, які керують людиною.

Оксана Юрченко, ти дійсно права, що емоції негативні, дуже шкодую» – написала у своєму ФБ Ліана Диновська ввечері 13 жовтня.

В обговоренні під дописом більшість коментаторів підтримали такий крок активістки, називаючи це мудрим та сильним вчинком. Втім у деяких гілках тривали звинувачення та баталії.

– Кожен в цій історії зробив свої висновки і треба іти далі, просто добросовісно виконувати свою роботу і залишатися людиною, – прокоментувала «Четвертій владі» речниця поліції Оксана Юрченко. Як саме на вибачення відреагували поліцейські, що стали учасниками події речниця каже, поки що, не знає.

Мова йде про конфлікт, який описала у своєму фейсбуці Ліана Диновська 12 жовтня близько 19:00. В дописі активістка звинувачувала поліцейських у брехливості та іншому.

Наступного дня у відповідь на запит «Четвертій владі» надали повне відео інциденту та запис знятий очевидцями, що передував подіям. На відео виявилося, що описана ситуація розгорталася інакше ніж було досі відомо. Пані Диновська та її супутники під час конфлікту поводили себе не зовсім в рамках загальноприйнятих етичних норм – вживали ненормативну лексику та ображали поліцейських.

Після оприлюднення відео Ліана Диновська принесла вибачення за свою поведінку.

ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ: За що не вибачилася громадська активістка Ліана Диновська

Деталі історії та відео конфлікту – за посиланням:

«Ах*еть, бл**ь, в мороз стоит, с*ка, час, бл*ь*» – пригоди рівненських патрульних та громадської діячки. Відео з боді-камер

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте