Суддя, який провадив справи проти луцьких майданівців, втік від Самооборони після порушення ПДР

Джерело
Фото із сторінки заступника голови Волинської обласної ради Ігоря Гузя у Фейсбук

У неділю, 11 травня, Волинська Самооборона Майдану зафіксувала порушення правил дорожнього руху суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області Віталієм Ковтуненком.

Про це повідомив самооборонівець Сергій Рижков, який відповідає за блокпост у м. Любешів в напрямку Дорогуська, – повідомили в прес-службі Волинської Самооборони Майдану.

Рижков розповів, що авто «Шевроле Лачетті» сірого кольору не зупинилося біля знаку «СТОП», який стоїть на блок-пості у Любешові. Як тільки міліціонери побачили це, одразу спинили авто.

Правоохоронці вимагали у водія посвідчення особи, на що він представився суддею і вручив їм своє професійне посвідчення, яке, як виявилося, належить судді Віталію Ковтутненку. Разом із суддею була пасажирка.

Міліціонери вимагали у нього документи на авто. Ковтутенко відмовлявся надавати їх, мотивуючи свою відмову неправомірною зупинкою його авто.

Тоді самооборонівець Сергій Рижков сказав, що зараз візьме фотоапарат для фіксації цієї ситуації на відео. На що Ковтунекно відреагував різко: закрив вікно та втік із місця інциденту.

«На блок-пості стоїть знак. Він мав зупинитися, але не зробив цього», – заявив Рижков.

За даними Волинської Самооборони Майдану авто, на якому їхав суддя Ковтуненко належить йому.

Наразі очікується реакція міліціонерів щодо вчиненого правопорушення.

Нагадаємо, Віталій Ковтуненко був слідчим суддею у кримінальних справах проти чотирьох активістів Євромайдану Майї Москвич, Ігоря Гузя, Володимира Бондаря та Миколи Собуцького.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

14 липня 2020 в 03:28
0
коментарі